Fasaden av Hotel Brosundet
Ålesund

Hotel Brosundet

Å oppleve Jugendbyen i fulle drag


Hotel Brosundet er et sted for drømmer. Med nydelig utsikt mot båtene som seiler forbi kan du nyte Ålesund i fulle drag, i et historisk bygg med blikket vendt mot fremtiden.

Beliggende midt i Ålesund sentrum, i et ombygget gammelt pakkhus, finner du Hotel Brosundet. Hotellet og hvert enkelt rom er utformet av arkitektfirmaet Snøhetta, med respekt for utgangspunktet men også i tråd med nåtidens design og komfort. Det gjør også Hotel Brosundet til noe helt unikt.

Med ytterveggene til hotellet som faller rett ned i Brosundet, bor du i Ålesunds virkelige hjerte, havnen, der båtene seiler inn og ut av sundet og fiskeskøytene leverer sin daglige fangst. Stemningen på hotellet er lett, intim og vennlig, der de unike rommene gir et eget lite tilfluktssted i en hektisk verden.

Restaurant Maki gjør oppholdet til en helhetlig opplevelse. Nok en gang tar den gamle sjøbua imot fersk sjømat, slik den gjorde for 100 år siden. Dette er en restaurant der gode råvarer står i fokus. Rettene er basert på dagens fangst fra Sunnmøre, hovedsakelig fra havområdene ved Runde. Kjøkkenet jobber basert på sesongene, og menyene endres ut fra fangst og tilgjengelighet.

Telefon +47 70 11 45 00
Hjemmeside

www.brosundet.no

Adresse

Apotekergata 5
6004 Ålesund

Sentralt plassert i vakre Ålesund

Vi inviterer deg til å innta aperitiffen i Brosundet Bar.

Finn deg godt til rette i en av skinnstolene, eller innta en av krakkene ved den kobberkledde baren. Derfra har du god oversikt over vårt stolte utvalg av fremragende viner og sterke drikker – vel å merke kun en liten del av utvalget. Hotel Brosundet er i ferd med å bli viden kjent for sin omfangsrike vinkjeller og utvalg av øl.
 
Ønsker du høylytt musikk og bass du kjenner i mellomgulvet? Beklager, men da blir du pent nødt til å velge et av byens andre utesteder. Brosundet Bar er stedet for den gode samtalen, for latter og en spøkefull tone over halvliteren, for en avslappet stund med den gode årgangsvin eller en utsøkt cognac.

Det er mye å oppleve på Hotel Brosundet