Fasaden av Hotel Union Øye
Norangsfjorden på Sunnmøre

Hotel Union Øye

Å få frokosten servert i Keiserens seng


Med Sunnmørsalpene kneisende på alle kanter ligger Union Hotel Øye, et av Europas mest herskapelige hotell. Her nytes stillhet, ro og det gode liv i storslagne omgivelser.

I enden av vakre Norangsfjorden på Sunnmøre ligger Union Hotel Øye. Praktbygget fra 1891 har helt siden åpningen vært et sted hvor både kongelige, forfattere og elskere har valfartet for å nyte livet i de storslagne omgivelsene.

Union Hotel Øye er historien om et levende museum, om godt vertskap og særegen personlighet. Det gjenspeiler seg og så i hotellets 27 værelser er alle individuelt dekorert og møblert, og oppkalt etter de kjente personene som har bodd på hotellet gjennom tidene, som Keiser Wilhelm II, Kong Haakon, Karen Blixen og Edvard Grieg.

Maten på hotellet speiler de praktfulle omgivelsene. Dagen starter med en rikholdig frokosbuffet. Skinner solen kan man nyte morgenkaffen i hotellets vakre hage med utsikt mot de majestetiske Sunnmørsalpene. Middagen på Union Hotel Øye blir komponert av hotellets kokker basert på sesongens fineste råvarer, akkopagnert av utvalgte viner fra hotellets egen vinkjeller.

Hotellet fremstår i dag i fordums prakt, og ser ut som det gjorde da det åpnet i 1891. Hotellet har også blitt kåret til “et av verdens 12 mest spennende hoteller”. 

Telefon +47 70 06 21 00
Hjemmeside

www.unionoye.no

Adresse

Hotel Union Øye
6196 Norangsfjorden

Nydelige omgivelser ved Hotel Union Øye - Foto: Magnus Nordstrand

Det er mye å oppleve på Hotel Union Øye