Bergen

Hotel Park Bergen

Book rom nå:

Voksne:
Barn:
Rom:

Et romantisk hotell med unike detaljer

Hotel Park er et familiedrevet hotell der tradisjonelt og moderne møtes under lysekronene. Eventyrlige antikviteter og klenodier akkompagneres av moderne kunst på veggene. Alt er håndplukket av vertskapet selv. Atmosfæren er behagelig intim, selv om alle Bergens fasiliteter ligger like i nærheten.

Hotellets to bygninger ble reist rundt 1890 og er lokalisert i rolige omgivelser på Nygårdshøyden, som på 1900-tallet var et av Bergens mest fasjonable strøk. Universitetet i Bergen ligger like ved, så man kan enkelt forene romantikk og kunnskap. Hva med et besøk på Naturhistorisk Museum etterfulgt av en romantisk spasertur gjennom botanisk hage? Eller en matopplevelse på det historiske spisestedet Hanne på Høyden etter å ha bevitnet de kulturhistoriske samlinger?

Alle de 35 rommene er unikt innredet og kjennetegnes av en elegant kombinasjon av antikt og moderne. Frokostbufféen har et hjemmelaget preg og utover kvelden serveres det gratis kaffe, te, og husets brownies i den intime spisesalen.
 

Aktiviteter/opplevelser:
Universitetsområdet byr på kulturarv, kunnskap og natur. Kort vei til VilVite senteret, Fløibanen, Fisketorget og Bryggen.

Åpningstid:
Helårsdrift. Stengt i påsken og jule-og nyttårshelgen.

Pakketilbud fra Hotel Park

Her er hotellet:

Harald Hårfagresgate 35
5007 Bergen

Tel +47 55 54 44 00
Fax +47 55 54 44 44

E-post booking@hotelpark.no
www.hotelpark.no

Avstander

  • 17 km fra Bergen Lufthavn Flesland
  • Gåavstand til Bybane, Jernbanestasjon, Busstasjon og Strandkaiterminalen