Våre hoteller på Vestlandet

Finn hotell:

(f.eks. romantikk, spa, konferanse etc.)

Ålesund

Hotel Brosundet

Hotel Brosundet er et sted for drømmer. Her kan du finne hvile, på en pute ved havet. Stemningen er lett, intim og vennlig, og rommet er ditt eget tilfluktssted i en hektisk verden. Tanken bak hotellet er at vi ønsker å verdsette historien samtidig som blikket er vendt mot fremtiden.

Balestrand i Sogn og Fjordane

Kviknes Hotel

På Balholm strekkjer gjestgjevartradisjonane seg tilbake til 1752. Familien Kvikne, som eig hotellet, overtok i 1877, og då starta ei rivande utvikling som har halde fram heilt til i dag. Hotellet vart reist i sveitserstil.

Bekkjarvik

Bekkjarvik Gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historia i ryggen, og ligg på ei av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen.

Bergen

Hotel Park

Hotel Park Bergen er et svært trivelig hotell, kjent for sin spesielle personlige stil og hyggelige atmosfære. Om du er ute etter en litt annen opplevelse enn hos de store kjedehotellene, er Hotel Park Bergen absolutt verdt et besøk

Bergen

Grand Terminus

Grand Terminus er et klassisk, men moderne hotell. Det ligger i rolige omgivelser i hjertet av Bergen, like ved jernbanestasjon, parkeringshus, busstasjon, flybusstopp og bybane.

Bergen

Augustin Hotel

Augustin Hotel er Bergens eldste familiedrevne hotell og har vært eid av samme familie i tre generasjoner. Det populære hotellet har en trivelig, intim atmosfære og fremstår i dag med en fin blanding av tradisjonell stil og moderne design

Bygstad i Sunnfjord

Villa Åmot

På Villa Åmot forenes luksuriøse rammer med landlig idyll. Et opphold hos oss skal være en opplevelse der alle sanser blir ivaretatt. Fantastisk vestlandsnatur, akkompagnert av gode historier, vakre toner og smakfull gastronomi.

Egersund

Grand Hotell Egersund

Grand Hotell Egersund er et hyggelig ærverdig hotell fra 1895, med beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. Gjennom ulike epoker og under skiftende vilkår har Grand Hotell vokst og blomstret.

Finse

Finse 1222

I 1894 ble det vedtatt å bygge jernbaneforbindelse mellom Christiania og Bergen. I 1902 stod anleggsveien klar helt opp til Finse og man så et behov for overnatting til arbeiderne.

Flåm i Sogn

Fretheim Hotel

Fretheim Hotel har utsikt mot fjell og fjord og er ein stad der ein kan sjå, smake, lytte og ta inn over seg storslått natur. Hotellet ligg ved UNESCOs verdsarvområde Nærøyfjorden. Denne fjorden har vore kåra til verdas vakraste reisemål fleire gonger på rad!

Håvik/Karmøy

Høyevarde fyrhotell

Høyevarde fyrstasjon ble opprettet i år 1700, og har vært et viktig fyrtårn i Karmsundet, tidligere kalt Nordvegen..

Kalvåg i Bremanger

Knutholmen

Det er lett å trivast i dei maritime omgjevnadene på Knutholmen i fiskeværet Kalvåg. Restauranten vår er ei gammal sjøbu som kom frå Bergen rundt 1880. I puben finn du ein fortøyingspullert som vart nedsett i år 1810. Her kan du overnatte i nyrestaurerte sjøhus med historie frå 1880.

Lofthus i Hardanger

Hotel Ullensvang

Hotel Ullensvang ligg vakkert til i strandkanten ved Hardangerfjorden, med mektig utsikt mot fjorden, fjella og isbreen Folgefonna. Hotel Ullensvang har utvikla seg i takt med tida sidan starten i 1846. Den dag i dag er hotellet eigd og drive av den same familien.

Nesflaten

Energihotellet

Energihotellet er et lite intimt designhotell lokalisert på Nesflaten i de sørlige delene av Fjord-Norge langs den indre ruten mellom Stavanger og Bergen,mellom Trolltunga og Preikestolen.

Norangsfjorden

Hotel Union Øye

Hotellet er fra 1891 og er en historisk reise i seg selv med sine autentiske rom og originale stil. Noen dager på Hotel Union Øye er ikke bare et spennende besøk – det er også en reise i tid. Hotellet fremstår i fordums prakt og ser ut som det gjorde da det åpnet dørene i 1891.

Os pr. Bergen

Solstrand Hotel og Bad

Solstrand ligger vakkert til ved Bjørnefjorden, med praktfull utsikt mot mektige fjell og åpent fjordlandskap, kun 30 km fra Bergen og Bergen lufthavn.

Sandane i Sogn og Fjordane

Gloppen Hotell

Gloppen Hotell er prisbelønt for sin solide satsing på lokalmat med eget produksjonskjøkken i bakhagen. Ligger langs Nordfjorden i hjertet av Sogn og Fjordane. Lett tilgjengelig fra Oslo med egen flyplass på Sandane.

Sandnes

Kronen Gaard Hotell

Kronen Gaard Hotell er et annerledes og koselig fullservicehotell. Hovedhuset i sveitserstil ble bygget i 1898 av trelasthandler Gabriel Block Watne. Familien benyttet Kronen Gaard som sommerbolig, og det ble et samlingssted for slekt og venner.

Sandnes

GamlaVærket

GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted er mer enn et hotell. Det er også et monument over byens historie.

Sogndalstrand

Sogndalstrand Kulturhotell

Sogndalstrand er et gammelt ladested fra seilskutetiden. I 1994 ble hele området fredet av riksantikvaren, og et litt annerledes hotell ble født.

Sola

Sola Strand Hotel

Velkommen til et historisk hotell fra 1914 med idyllisk beliggenhet på Solastranden, kun et kvarter fra Stavanger. Hotellet tilbyr 139 rom, et anerkjent kjøkken, unike selskapslokaler, moderne kurs- og konferansefasiliteter og Nordsjøbadet Spa.

Solvorn, Indre Sogn

Walaker Hotell

Walaker Hotell ligg i vakre Solvorn i Indre Sogn. Hotellet har vore drive av den same familien sidan 1640, og i dag er det åttande og niande generasjon som styrer

Stalheim

Stalheim Hotel

Det første hotellet på Stalheim ble åpnet i 1885 og hadde allerede i 1895 plass til vel 150 gjester. Hotellets høye standard og den fantastiske utsikten fra Stalheim ble snart berømt langt utenfor landets grenser.

Tørvikbygd

Hardingasete

Hardingasete er eit unikt anlegg - det gamle møter det nye. I krysningspunktet mellom gamle, autentiske omgjevnader og topp moderne fasilitetar finn du Hardingasete.

Tysnes

Haaheim Gaard

Ein oase for det gode liv. Opplev smakar av svunne tider i restauranten, draum deg vekk i romantisk landstil i interiørbutikken. La kulturhagen med sine 1500 roser, ta deg med i ei verd du ikkje visste

Utne

Utne Hotel

Tenk deg å kunne feriere i moderat tempo, slappe av i eit unikt og særprega miljø, langt frå byens stress og jag. Midt i Hardanger finst det ein slik stad.

Voss

Fleischer's Hotel

Den korte avstanden til Bergen og beliggenheten midt mellom Hardanger- og Sognefjorden setter oss i en særstilling, og vi kan tilby varierte aktiviteter og opplevelser i naturskjønne omgivelser

Voss

Store Ringheim Hotell og Restaurant

I eit harmonisk kulturlandskap mellom fjella og dalen ligg eit gamalt Norsk gardstun med eit moderne innhald. Store Ringheim Hotel og Restaurant tilbyr ekte opplevingar av kva denne særprega landsdelen har å tilby.

Pakketilbud:

Pris fra kr. 1495,-
Sandane

Skåla, Norges vakraste fjelltur

1/6 - 31/10 2017 (væravhengig)

Kombiner herleg lokalmat i Gloppen med den populære vandreturen til Skåla (1848 moh), kanskje den aller flottaste fjellturen i Norge.