Skreddersydde kortferier i én og samme bestilling

I en og samme bestilling tilbyr vi deg overnatting, måltider og opplevelser på flere av våre hotell og spisesteder i Norge. Pakkene bestilles via våre nettsider og betales med kort. Turene gjennomføres med egen bil og i tillegg til historiske hotell- og spisesteder tar vi deg med gjennom vakker norsk natur.  Pakkene er skreddersydde med fokus på ulike tema og vi frister med gode smaksopplevelser, boblende romantikk, Nasjonale turistveger, historiske båter eller aktiviteter som sykkeltur på Rallarvegen. Kortferiene kan gjennomføres som weekendturer eller midtuke  – det som passer best for dere.

Rallarvegen, Finse - Flåm Pris fra kr.4090,-
Finse / Flåm

Rallarvegen, Finse - Flåm

Gjelder: 5/7 - 30/9 2014

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Den vakreste sykkelturen du kan tenke deg – et lite stykke Norge.

Vår pakke med sykeltur på Rallarvegen er ferdig skreddersydd for deg. Sykkelturen fra Finse til Flåm er en reise i mektig natur og kultur. Du bor historisk godt på Finse 1222 og Fretheim Hotel og nyter de lokale smakene man får servert.

Historiske byopplevelser i Bergen Pris fra kr.1410,-
Bergen

Historiske byopplevelser i Bergen

Gjelder: Weekend hele 2014

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: En herlig weekend kortferie i Bergen by hvor man for første gang kombinerer et historisk hotell med valgfrie historiske spisesteder.

En fristende 2 netters pakke med opphold på Grand Terminus hvor man kan sette sammen sine egne restaurant valg. Spis middag på tradisjonsrike Bryggen Tracteursted og lokalmat inspirerte Hanne på Høyden og nyt en deilig lunsj på Fløien Folkerestaurant. Gode smaksopplevelser i kombinasjon med spennende historie.

Boblende Romantikk Pris fra kr.4125,-
Jeløy / Tjøme

Boblende Romantikk

Gjelder: Hele året

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Nyt kunsten på Hotell Refsnes Gods og idyllen på Engø Gård

Når du og din kjære virkelig skal skjemme dere selv bort har vi valgt ut 2 av våre mest romantiske steder for et uforglemmelig minne. Her nyter man nydelige smaker i idylliske og fredfylte omgivelser. Ta dere en pause fra hverdagen – et opphold som gir balsam for sjelen!

Boblende Romantikk Pris fra kr.2760,-
SOGNDALSTRAND / SOLA

Boblende Romantikk

Gjelder: Weekend hele 2014

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Sett av en weekend til den du er aller mest glad i og nyt selskapet i historiske omgivelser med gode smaker. Denne kortferien i Sogndalstrand og Sola er laget nettopp med dette som formål: tid til hverandre.

Sogndalstrand Kulturhotell og Sola Strand Hotel tar imot dere med varme og vennlighet. Vår signatur på våre romantiske kortferier finner dere på rommet med ønske om et opphold dere sent vil glemme.

Boblende Romantikk Pris fra kr.3600,-
Ålesund / Norangsfjorden

Boblende Romantikk

Gjelder: 1/5 - 30/9 2014

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Bli med på en romantisk kortferie på Sunnmøre. Hvil hodet på en pute mot havet på Hotel Brosundet i Ålesund og vær med på en reise tilbake i tid på Hotel Union Øye.

En romantisk skreddersydd pakke som inneholder både bynære og landlige omgivelser. Noen dager med tid til hverandre. På Hotel Brosundet blir dere tatt godt vare på og i herskapelige omgivelser i Norangsfjorden er det lett å pleie forelskelsen. Her finner dere roen til å dyrke det vakreste som finnes, nemlig kjærligheten.

Matvegen - Smaken av Sogn Pris fra kr.4555,-
Solvorn / Balestrand

Matvegen - Smaken av Sogn

Gjelder: 1/5 - 30/9- 2014

Varighet: 3 netter/4 dager

Høydepunkt: Kortferie med smak av norske fjorder og fjell.

Ønsker du å nyte smaker fra Norges lengste fjord kombinert med overnatting på historiske hotell med et tilstedeværende vertskap? Med bilen tar du deg enkelt frem mellom tradisjonsrike Walaker hotell og familiedrevne Kviknes Hotel.

Matvegen - Smaken av Østlandet Pris fra kr.3440,-
TJØME / KROKKLEIVA

Matvegen - Smaken av Østlandet

Gjelder: Hele 2014

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Kortferie med lokale smaker som gir fryd for øyet og fest for ganen.

Bo godt på våre historiske hotell, Engø Gård og Sundvolden Hotel . Omgitt av vakker natur og lun atmosfære danner dette en perfekt ramme for kulinariske nytelser.

Matvegen - Smaken av fjord og kyst Pris fra kr.2950,-
Solstrand / Bekkjarvik

Matvegen - Smaken av fjord og kyst

Gjelder: 1/5 - 31/8 2014

Varighet: 2 netter / 3 dager

Høydepunkt: En fortreffelig kombinasjon hvor nydelige smaker fra kyst og fjord er knyttet sammen med to historiske perler; Solstrand Hotel & Bad og Bekkjarvik Gjestgiveri.

Ferdig pakket kortferie med egen bil som inkluderer Solstrand Hotel & Bad og Bekkjarvik Gjestgiveri. Begge med beliggenhet like utenfor Bergen i naturskjønne omgivelser og som tilbyr sine gjester historie, mat og vertskap som overgår det vi er vant til. Senk skuldrene og nyt de vestlandske smakene!

Nasjonal turistveg Hardangervidda og Hardanger Pris fra kr.3990,-
Geilo / Lofthus / Utne

Nasjonal turistveg Hardangervidda og Hardanger

Gjelder: 1/5 - 30/9-2014

Varighet: 3 netter/4 dager

Høydepunkt: Kortferie med egen bil hvor man får en kjøreopplevelse gjennom det beste av norsk natur i kombinasjon med noen av de mest sjarmerende hoteller i Norge.

18 nøye utvalgte veger i Norge har fått status som Nasjonal turistveg. I vår ferdige skreddersydde pakke får man oppleve 2 av disse, Nasjonal turistveg Hardangervidda og Hardanger. Underveis bor man godt på De Historiske hotellene Dr.Holms Hotel på Geilo, Hotel Ullensvang og Utne Hotel.

Nasjonal turistveg Sognefjellet Pris fra kr.3250,-
Balestrand / Øye

Nasjonal turistveg Sognefjellet

Gjelder: 1/5 - 30/9 2014

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt:

Kortferien starter i vakre Balestrand hvor man bor godt på det majestetiske Kviknes Hotel. Videre tar turen deg over Nasjonal turistveg Sognefjellet, Nord-Europas høyeste fjellovergang og avsluttes i Øye ved Norangsfjorden og Sunnmørsalpene. Her overnatter man på Hotel Union Øye som i seg selv er en reise tilbake i tid.

Nasjonal turistveg Rondane Pris fra kr.2015,-
Hafjell / Røros

Nasjonal turistveg Rondane

Gjelder: 1/5 - 30/9 2014

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: På denne kortferien med egen bil opplever man storslagen norsk natur. Overnattinger på De Historiske hoteller underveis krydrer kjøreturen langs de blå fjellene i Rondane.

Kortferien starter på det familiedrevne hotellet Nermo i Hafjell hvor man blir tatt godt vare på. Videre tar turen deg over Nasjonal turistveg Rondane mellom Muen på Venabygdsfjellet og Folldal, og videre til Røros og Røros Hotell. Nyt lokale smaker, de gode vertskapene og vend blikket mot et fantastisk landskap.

Historisk båtopplevelse på Telemarkskanalen Pris fra kr.4995,-
Telemark

Historisk båtopplevelse på Telemarkskanalen

Gjelder: 20/5 - 25/8 2014

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Reis med kongen og dronningen av Telemarkskanalen og bo på eventyrhotellet Dalen Hotel anno 1894.

Velkommen til en ekte historisk kortferie med en kombinasjon av et opphold på Dalen Hotel i herskapelig stil og kanalcruise på Telemarkskanalen med en av de klassiske kanalbåtene MS Henrik Ibsen og MS Victoria.

Fjord & By på Vestlandet Pris fra kr.3600,-
Os / Bergen

Fjord & By på Vestlandet

Gjelder: 1.april -31.aug. 2014

Varighet: 3 netter/4 dager

Høydepunkt: Kortferie med fjord- og byopplevelser i og rundt Bergen

Velkommen til en herlig langweekend på Vestlandet som kombinerer et opphold på Solstrand Hotel & Bad ved Bjørnefjorden med Bergen by og Grand Terminus. Kortferien starter i Bergen og med hurtigbåten Hardangerfjord Ekspressen får dere en vakker start på turen med båtreise fra byen og til Os som ligger naturskjønt til utenfor Bergen.

Fyrferie Pris fra kr.2675,-
KARMØY / FARSUND

Fyrferie

Gjelder: 1/5 - 30/9 2014

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Ferdig skreddersydd kortferie hvor du får oppleve to av «Kystens katedraler», Høyevarde Fyrhotell og Lista Fyr.

Nærheten til fyrene er spesiell. Sjelden kommer du så tett på naturen, sjelden er utsikten mer storslått og sjelden er historiene mer spennende. Denne kombinasjonen sammen med historiske hotell og gode smaker gjør denne kortferien til innholdsrike dager.

Historiske fjord opplevelser Pris fra kr.4205,-
LOFTHUS/FLÅM/VOSS

Historiske fjord opplevelser

Gjelder: 1.juni -31.aug. 2014

Varighet: 3 netter/4 dager

Høydepunkt: Grenseløse opplevelser i hjerte av Fjord Norge.

Besøk dette praktfulle området midt i Fjord Norge. Aktiv bilferie i ditt nærmeste kortferie land. Bo historisk, nyt vertskapene og gode smaker. Velg mellom spennende aktiviteter som gir varige minner.