Skreddersydde kortferier i én og samme bestilling

I en og samme bestilling tilbyr vi deg overnatting, måltider og opplevelser på flere av våre hotell og spisesteder i Norge. Pakkene bestilles via våre nettsider og betales med kort. Turene gjennomføres med egen bil og i tillegg til historiske hotell- og spisesteder tar vi deg med gjennom vakker norsk natur.  Pakkene er skreddersydde med fokus på ulike tema og vi frister med gode smaksopplevelser, boblende romantikk, Nasjonale turistveger, historiske båter eller aktiviteter som sykkeltur på Rallarvegen. Kortferiene kan gjennomføres som weekendturer eller midtuke  – det som passer best for dere.

Rallarvegen, Finse - Flåm Pris fra kr.4250,-
Finse / Flåm

Rallarvegen, Finse - Flåm

Gjelder: 4/7 - 30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Den vakreste sykkelturen du kan tenke deg – et lite stykke Norge.

Vår pakke med sykkeltur på Rallarvegen er ferdig skreddersydd for deg. Sykkelturen fra Finse til Flåm er en reise i mektig natur og kultur. Du bor historisk godt på Finse 1222 og Fretheim Hotel og nyter de lokale smakene man får servert.

Rallarvegen til Voss Pris fra kr.4650,-
Finse / Voss

Rallarvegen til Voss

Gjelder: 4/7-30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Vakker sykkeltur langs Bergensbanen fra Finse til Voss.

En skreddersydd «Rallarvegspakke» med unike natur opplevelser i kombinasjon med overnattinger og måltider på våre historiske hotell; Finse 1222 og Fleischer’s Hotel. Rallarvegen er en av Norges mest populære sykkelturer og du sykler langs isbre, fjellvann og bekker i typisk norsk fjellandskap.

Preikestolen Pris fra kr.2500,-
Sandnes/Sola

Preikestolen

Gjelder: 1/5 - 30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Skreddersydd kortferie med to av våre historiske hoteller og fottur til Preikestolen.

Preikestolen er en av Rogalands best besøkte attraksjoner og et av landets flotteste fotomotiver. I 2011 ble Preikestolen kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter av både CNN Go og Lonely Planet. I kombinasjon med to av våre historiske hotell, Kronen Gaard Hotel i Sandnes og Sola Strand Hotel blir dette en kortferie hvor aktivitet, opplevelse, god mat og unikt vertskap står i fokus.

Trolltunga Pris fra kr.2870,-
Utne/Lofthus

Trolltunga

Gjelder: 15/6-15/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Dette er den lange fotturen og de historiske perlene du ikke vil gå glipp av

Opplev den heftige steinformasjonen Trolltunga i Fjord Norge i kombinasjon med våre historiske hoteller, Utne Hotel og Hotel Ullensvang. En skreddersydd kortferiepakke hvor du får oppleve dramatisk vestlandsnatur, god mat og unik historie.

Flåmsbana – et fjordeventyr Pris fra kr.3250,-
Balestrand / Flåm

Flåmsbana – et fjordeventyr

Gjelder: 1/5-30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Flåmsbana og Sognefjorden i kombinasjon med våre historiske hoteller Kviknes Hotel og Fretheim Hotel.

Dette er en populær kortferie med historisk atmosfære, flott natur og verdens vakreste togreise innen rekkevidde. Flåmsbana er en av verdens mest spektakulære togreiser - med panoramautsikt over noe av den villeste og mest storslåtte naturen i norsk fjordlandskap.

Boblende romantikk Vestlandet Pris fra kr.2815,-
SOGNDALSTRAND / SOLA

Boblende romantikk Vestlandet

Gjelder: Weekend hele 2014/2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Sett av en weekend til den du er aller mest glad i og nyt selskapet i historiske omgivelser med gode smaker. Denne kortferien i Sogndalstrand og Sola er laget nettopp med dette som formål: tid til hverandre.

Sogndalstrand Kulturhotell og Sola Strand Hotel tar imot dere med varme og vennlighet. Vår signatur på våre romantiske kortferier finner dere på rommet med ønske om et opphold dere sent vil glemme.

Byopplevelser i Bergen Pris fra kr.1500,-
Bergen

Byopplevelser i Bergen

Gjelder: Weekend hele 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: En herlig weekend kortferie i Bergen by hvor man kombinerer et historisk hotell med valgfrie historiske spisesteder.

En fristende 2 netters pakke med opphold på Grand Terminus hvor man kan sette sammen sine egne restaurant valg. Spis middag på tradisjonsrike Bryggen Tracteursted og nyt en deilig lunsj på Fløien Folkerestaurant. Gode smaksopplevelser i kombinasjon med spennende historie.

Boblende Romantikk ved Oslofjorden Pris fra kr.4125,-
Jeløy / Tjøme

Boblende Romantikk ved Oslofjorden

Gjelder: Gyldig til 31/12 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Nyt kunsten på Hotell Refsnes Gods og idyllen på Engø Gård

Når du og din kjære virkelig skal skjemme dere selv bort har vi valgt ut 2 av våre mest romantiske steder for et uforglemmelig minne. Her nyter man nydelige smaker i idylliske og fredfylte omgivelser. Ta dere en pause fra hverdagen – et opphold som gir balsam for sjelen!

Boblende romantikk på Sunnmøre Pris fra kr.3890,-
Ålesund / Norangsfjorden

Boblende romantikk på Sunnmøre

Gjelder: 1/5 - 30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Bli med på en romantisk kortferie på Sunnmøre. Hvil hodet på en pute mot havet på Hotel Brosundet i Ålesund og vær med på en reise tilbake i tid på Hotel Union Øye.

En romantisk skreddersydd pakke som inneholder både bynære og landlige omgivelser. Noen dager med tid til hverandre. På Hotel Brosundet blir dere tatt godt vare på og i herskapelige omgivelser i Norangsfjorden er det lett å pleie forelskelsen. Her finner dere roen til å dyrke det vakreste som finnes, nemlig kjærligheten.

Matvegen - Smaken av Sogn Pris fra kr.4650,-
Solvorn / Balestrand

Matvegen - Smaken av Sogn

Gjelder: 1/5 - 30/9 2015

Varighet: 3 netter/4 dager

Høydepunkt: Kortferie med smak av norske fjorder og fjell.

Ønsker du å nyte smaker fra Norges lengste fjord kombinert med overnatting på historiske hotell med et tilstedeværende vertskap? Med bilen tar du deg enkelt frem mellom tradisjonsrike Walaker hotell og familiedrevne Kviknes Hotel.

Matvegen - Smaken av Østlandet Pris fra kr.3440,-
TJØME / KROKKLEIVA

Matvegen - Smaken av Østlandet

Gjelder: Gyldig til 31/12 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Kortferie med lokale smaker som gir fryd for øyet og fest for ganen.

Bo godt på våre historiske hotell, Engø Gård og Sundvolden Hotel . Omgitt av vakker natur og lun atmosfære danner dette en perfekt ramme for kulinariske nytelser.

Matvegen - Smaken av fjord og kyst Pris fra kr.2870,-
Solstrand / Bekkjarvik

Matvegen - Smaken av fjord og kyst

Gjelder: 1/5 - 31/8 2015

Varighet: 2 netter / 3 dager

Høydepunkt: En fortreffelig kombinasjon hvor nydelige smaker fra kyst og fjord er knyttet sammen med to historiske perler; Solstrand Hotel & Bad og Bekkjarvik Gjestgiveri.

Ferdig pakket kortferie med egen bil som inkluderer Solstrand Hotel & Bad og Bekkjarvik Gjestgiveri. Begge med beliggenhet like utenfor Bergen i naturskjønne omgivelser og som tilbyr sine gjester historie, mat og vertskap som overgår det vi er vant til. Senk skuldrene og nyt de vestlandske smakene!

Matvegen - smaken av fjordene Pris fra kr.3180,-
Sandane / Balestrand

Matvegen - smaken av fjordene

Gjelder: 1/5-30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Lokale smaker fra Nordfjord og Sognefjorden i kombinasjon med historiske hotell.

På Gloppen Hotell og Kviknes Hotel har gjestfrihet og matglede kontinuerlig vært i fokus og nå får dere muligheten til å oppleve disse to historiske perlene i en reise. Denne unike kortferien inviterer til nydelige måltider i tillegg til noe av det mest spektakulære Norge har å by på når det kommer til vakker natur.

Matvegen – Smaken av Helgeland og Lofoten Pris fra kr.2815,-
Mosjøen / Lofoten

Matvegen – Smaken av Helgeland og Lofoten

Gjelder: 1/5-30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Opplev Nord-Norge, kåret av Lonely Planet til et av verdens beste reisemål!

Denne kortferien tar dere med nordover i det vakre landet vårt til Mosjøen og videre til Svolvær og Lofoten. Her bor dere godt på Fru Haugans Hotel, Nord-Norges eldste Hotel og bor i rorbuer på Anker Brygge, en perle liggende på en øy midt i Svolværs havn.

Nasjonal turistveg Sognefjellet Pris fra kr.3255,-
Balestrand / Øye

Nasjonal turistveg Sognefjellet

Gjelder: 1/5 - 30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Kortferie med egen bil hvor du opplever norsk natur og arkitektur på sitt aller flotteste. Overnattinger og smakfulle måltider på historiske hotell underveis.

Kortferien starter i vakre Balestrand hvor man bor godt på det majestetiske Kviknes Hotel. Videre tar turen deg over Nasjonal turistveg Sognefjellet, Nord-Europas høyeste fjellovergang og avsluttes i Øye ved Norangsfjorden og Sunnmørsalpene. Her overnatter man på Hotel Union Øye som i seg selv er en reise tilbake i tid.

Nasjonal turistveg Rondane Pris fra kr.2115,-
Hafjell / Røros

Nasjonal turistveg Rondane

Gjelder: 1/5 - 30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: På denne kortferien med egen bil opplever man storslagen norsk natur. Overnattinger på De Historiske hoteller underveis krydrer kjøreturen langs de blå fjellene i Rondane.

Kortferien starter på det familiedrevne hotellet Nermo i Hafjell hvor man blir tatt godt vare på. Videre tar turen deg over Nasjonal turistveg Rondane mellom Muen på Venabygdsfjellet og Folldal, og videre til Røros og Røros Hotell. Nyt lokale smaker, de gode vertskapene og vend blikket mot et fantastisk landskap.

Nasjonal turistveg Hardangervidda og Hardanger Pris fra kr.3990,-
Geilo / Lofthus / Utne

Nasjonal turistveg Hardangervidda og Hardanger

Gjelder: 1/5 - 30/9 2015

Varighet: 3 netter/4 dager

Høydepunkt: Kortferie med egen bil hvor man får en kjøreopplevelse gjennom det beste av norsk natur i kombinasjon med noen av de mest sjarmerende hoteller i Norge.

18 nøye utvalgte veger i Norge har fått status som Nasjonal turistveg. I vår ferdige skreddersydde pakke får man oppleve 2 av disse, Nasjonal turistveg Hardangervidda og Hardanger. Underveis bor man godt på De Historiske hotellene Dr.Holms Hotel på Geilo, Hotel Ullensvang og Utne Hotel.

Historisk båtopplevelse på Telemarkskanalen Pris fra kr.4995,-
Telemark

Historisk båtopplevelse på Telemarkskanalen

Gjelder: 19/5 - 6/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Reis med kongen og dronningen av Telemarkskanalen og bo på eventyrhotellet Dalen Hotel anno 1894.

Velkommen til en ekte historisk kortferie med en kombinasjon av et opphold på Dalen Hotel i herskapelig stil og kanalcruise på Telemarkskanalen med en av de klassiske kanalbåtene MS Henrik Ibsen og MS Victoria.

Gyldne Øyeblikk med Skibladner på Mjøsa Pris fra kr.2595,-
Øyer utenfor Lillehammer/Mjøsa

Gyldne Øyeblikk med Skibladner på Mjøsa

Gjelder: 24/6 - 16/8 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Opplev vakre Mjøsa ombord på Skibladner og bo godt på Nermo Hotell.

Nyt en kortferie langsomt i historisk sus. Bo 2 netter i historiske omgivelser på Nermo Hotell og nyt den vakre turen ombord på DS Skibladner mellom Moelv og Lillehammer. Her er det kort avstand til aktiviteter i Lillehammer området og Hunderfossen familiepark.

By og Fjord på Vestlandet Pris fra kr.3390,-
Bergen/Os

By og Fjord på Vestlandet

Gjelder: 1/5-30/9 2015

Varighet: 3 netter/4 dager

Høydepunkt: Kortferie med fjord- og byopplevelser i og rundt Bergen

Velkommen til en herlig langweekend på Vestlandet som kombinerer et opphold på Solstrand Hotel & Bad ved Bjørnefjorden med Bergen by og Grand Terminus. Kortferien starter i Bergen og med hurtigbåten Hardangerfjord Ekspressen får dere en vakker start på turen med båtreise fra byen og til Os som ligger naturskjønt til utenfor Bergen.

Fyrferie Pris fra kr.2675,-
KARMØY / FARSUND

Fyrferie

Gjelder: 1/6 - 30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Ferdig skreddersydd kortferie hvor du får oppleve to av «Kystens katedraler», Høyevarde Fyrhotell og Lista Fyr.

Nærheten til fyrene er spesiell. Sjelden kommer du så tett på naturen, sjelden er utsikten mer storslått og sjelden er historiene mer spennende. Denne kombinasjonen sammen med historiske hotell og gode smaker gjør denne kortferien til innholdsrike dager.

Aktiv fjordferie på historiske hotell Pris fra kr.4370,-
LOFTHUS/FLÅM/VOSS

Aktiv fjordferie på historiske hotell

Gjelder: 1/6-31/8 2015

Varighet: 3 netter/4 dager

Høydepunkt: Grenseløse opplevelser i hjerte av Fjord Norge.

Besøk dette praktfulle området midt i Fjord Norge. Aktiv bilferie i ditt nærmeste kortferie land. Bo historisk, nyt vertskapene og gode smaker. Velg mellom spennende aktiviteter som gir varige minner.

Historisk kortferie ved fjordene på Vestlandet Pris fra kr.4280,-
LOFTHUS/OS UTENFOR BERGEN

Historisk kortferie ved fjordene på Vestlandet

Gjelder: 1/5-30/9 2015

Varighet: 3 netter/4 dager

Høydepunkt: Opplev det beste av Vestlandet i en reise.

Vi tilbyr en historisk rundtur spekket med natur- og kulturopplevelser, samt besøk på to særegne hoteller med lun atmosfære og ekte matopplevelser. Velkommen til to vakre perler ved fjorden, Hotel Ullensvang og Solstrand Hotel & Bad.

Historiske perler i Jotunheimen Pris fra kr.2965,-
Inngangsporten til Jotunheimen / Solvorn

Historiske perler i Jotunheimen

Gjelder: 1/5-30/9 2015

Varighet: 2 netter/3 dager

Høydepunkt: Historiske perler i Jotunheimen og Sogn, den perfekte kombinasjon av fjell og fjord.

En tre dagers tur som kan starte i Bergen eller Oslo, over Sognefjellet – Norges høyeste fjellovergang. En av de eldste og flotteste av Norges Turistveger – med et panorama av Norges høyeste fjell – Jotunheimen, Breheimen og Hurrungane for å nevne noen.