Gode tilbud på matkurs og vinopplevelser

Finn tilbud:

Pris fra kr. 1900,-
Bekkjarvik

Winemaker’s dinner

5/3 2015

Torsdag 5.mars kommer det Italienske vinhuset Negro på besøk til Bekkjarvik Gjestgiveri.

Pris fra kr. 2585,-
Lom

Matkurs: Sausar på Fossheim Hotell

13.-15/3 2015

Denne dagen får du ein grunnleggande innføring i sausane si verd. Vi byrjar med å lage krafter til ferdige sauser.

Pris fra kr. 2585,-
Lom

Matkurs: Dessert på Fossheim Hotell

8.-10/5 2015

I løpet av dette kurset lærer du å lage klassiske og spennande dessertar på ein moderne måte. Du får innføring i grunnleggande teknikkar og metoder.

Pris fra kr. 2650,-
Røros

Jegerweekend

24.-26/4-2015

Tradisjonen tro arrangeres Jegerweekend på Røros Hotell 24-26. april.

Pris fra kr. 2545,-
Jeløya

Kokketeater på Refsnes Gods

21/3 2015

Påsken forbindes for mange med god mat og lange måltider. Vi lager denne gangen det som kan bli påskens «drømmemåltid».

Pris fra kr. 2375,-
Jeløya

Vinkurs på Refsnes Gods

13/3, 10/4, 22/5 og 5/6

Fredag klokken 19.30 møtes man i vår unike vinkjeller. Her er det takhvelvinger fra 1700-tallet og tykke stenvegger fylt opp med 1000-vis av vinflasker. Dette er en av Norges flotteste og sannsynligvis den vinkjeller med lengst historie.

Pris fra kr. 2585,-
Lom

Matkurs: Vilt på Fossheim Hotell

30/10 - 1/11 2015

Hausten er einsbetydande med jaktsesong for mange, og det er ei tid da vi inviterar gode venner og familie heim på de dei middagene.