Maki Restaurant Brosundet Ålesund
Ålesund

Restaurant Maki Brosundet

Åpningstider

Åpningstider

  • Mandag til torsdag

    18:00 – 22:00

  • Fredag til Lørdag

    18:00 – 23:00

  • Søndag

    stengt

Rett fra havet


Den store lidenskapen til Gründer Chef Ole Jonny Hjelmeseth er å oppdage stadig nye måter å tilberede de ferskeste råvarer – og i dette tilfellet betyr det fisk som er fanget i løpet av natten eller grytidlig samme morgenen.

Telefon +47 70 11 45 00
Hjemmeside

www.brosundet.no

Adresse

Apotekergata 5
6004 Ålesund

Vår åtteretters Chefs-meny, som er basert på dagens fangst, omtales med ærefrykt av både matkjennere og konkurrenter. Servitøren vår spør gjerne om det kan friste med jordskokksuppe med blåskjell, kveite dampet med ingefær og chili, grillet breiflabb med ratatouille og brokkolini og skalldyrsaus, rødbetgranité med szechuanblomst, lange med blomkålkrem og lettsyltet rødløk, og tempurastekte torsketunger? Til dessert kanskje solbær-pannacotta med anis og mynte, hjemmelaget iskrem med portvinsmarinerte plommer, eller lokale oster fra Tingvoll servert med nøtter og honning? Skal bli!

Du kan også gå for en 4-5 retters middag, eller velge akkurat det du vil ha fra à la carte menyen. Den åpne løsningen gir deg mulighet til å følge med mens kokkene tryller frem fiskerettene. Vår sommelier vil med glede gi sine forslag til dine menyvalg. Velkommen til bords!

Unike opplevelser

Bordet er dekket, rommet står klart og opplevelsene venter på deg. Med våre unike kortferier er du garantert store øyeblikk og god mat i vakre omgivelser.