Selskapslokaler på Maki Restaurant
Restaurant Maki Brosundet

Bryllup og selskapslokaler på Maki Restaurant

En begivenhet som vil huskes


Livets store begivenheter fordrer en god feiring – bryllupet ditt, et jubileum, den helt spesielle bursdagsfeiringen. Overrask dine ansatte ved å feire deres gode arbeidsinnsats. Kanskje årets julebord fortjener havets gleder? Etter at avtalen om joint venture er signert, hvorfor ikke invitere din forretningspartner og deres team, for å markere de gylne mulighetene dere nå griper sammen?

 

Til de største samlingene kan du reservere hele Restaurant Maki. Her har vi kapasitet til 45 personer. Men vær tidlig ute – hemmeligheten til en god feiring ligger i de fortreffelige detaljene.

 
I øverste etasje på Hotel Brosundet ligger Suiten vår, rom 505. Den er intim og avskjermet, med storslått utsikt over Ålesund og storhavet. Her kan vi dekke langbord til 16 personer.
 

Vi tilbyr også å bringe den kulinariske begivenheten til deg! Vår kjøkkensjef med kokketeam og servitører har servert sjømat på stranden i solnedgangen, på båter som seiler innover de sunnmørske fjorder, i lokaler i Oslo og andre byer, og på messer i Tyskland.
 
"Merk deg at vi aldri byr på catering i vanlig forstand. Teamet fra Restaurant Maki gjør maten, tilberedelsene, serveringen og presentasjon til en totalopplevelse – en kulinarisk event. Når vi er til stede, kan vi sørge for at maten som serveres er fullkommens", sier Chef Ole Jonny Hjelmeseth.

 
Uansett hvilket sted du velger, blir dette en begivenhet som vil huskes!

Forespørsel selskapslokaler


Overnatting?
Dersom stedet er fullbooket ønsker jeg tilbud fra andre steder i samme region