Å våkne uthvilt opp mellom syv fjell


Augustin Hotel er Bergens eldste familiedrevne hotell og har vært eid av samme familie i tre generasjoner. Det populære hotellet, et steinkast unna Vågen i Bergen, har en trivelig, intim atmosfære og fremstår i dag med en fin blanding av tradisjonell stil og moderne design. En stor samling norsk samtidskunst preger både gjesterommene, de to spisestedene og resten av hotellet.

I den 400 år gamle rustikke vinbaren og restauranten Altona får du hjelp av Augustins sommelier i jakten på vinperler i alle prisklasser. Altona er sertifisert av Wine Spectator for sitt rikholdige utvalg av champagne og vin, med mer enn 1300 titler på menyen. Kjøkkenet er utvalgt medlem av ”Smak av kysten”, som fokuserer på råvarer av beste kvalitet fra havets spiskammer.

De fleste av Bergens store attraksjoner, som Akvariet, Fisketorget, Bryggen og Fløibanen ligger bare en kort spasertur unna. Ønsker du litt ekte, autentisk bergensstemning uten de store turiststrømmene: Ta en rolig tur utover Lille Markevei med sine vakre gamle husrekker mot Nordnes og Nordnesparken. Veien ligger like bak hotellet!