Kurs og konferanse

Hotel Augustin

Kurs og konferanse


Bergens trivelige hotell sentralt ved havnen. Med sin praktiske og sentrale beliggenhet er Augustin er et godt alternativ for små og mellomstore kurs og møter for opp til 64 personer i klasserom (90 i kino). Her forsvinner ikke gruppen din blant store kongresser - du får tvert i mot full oppmerksomhet i hyggelige og atmosfærerike omgivelser.
Med sentral beliggenhet ved havnen

La kurset, budsjettsamlingen eller "kick off"-møtet også bli en sosial opptur.
Hotellet tilbyr en rekke attraktive lokaler og fine rammer for gode møter og hyggelige måltider. Kombiner gjerne møtet med billetter til show og revy - hotellet har billetter til de beste forestillingene.

Parker bilen trygt og tørt.
Klostergarasjen med 1000 parkeringsplasserer er kun 250 meter fra hotellet. Hotellet ligger sentralt til med utsikt over havnen. Det er kort vei fra både parkering, flybuss og ekspressbåter og det er gangavstand til Fisketorget, Fløyen, Akvariet mm.

Styrk fellesskapet med gode måltider.
Kjøkkensjef Kåre Husebø har menyene klare og en fristende lunsjbuffet er på plass. Pausematen er utvidet og mer rikholdig enn noen gang. Du får blant annet energigivende frisk frukt og deilig, hjemmelaget kaketapas samt tørket frukt og nøtter. Hotellets erfarne kjøkkensjef sørger for mat laget fra bunnen av, oftest basert på gode kortreiste, lokale råvarer, og tilbyr alt fra en enklere gunstig priset treretters kursmeny til festmeny. Kanskje vil det passe med en uformell smårettbuffet basert på norske/spanske/italienske tradisjoner?

Kombiner gjerne med vinsmaking f.eks. fra Italia, Frankrike eller dypdykk i enkeltdistrikter i Altona Vinbar. Hotellets salonger og populære vinbar medvirker til at kursgjestene holder seg samlet etter dagens økt.

  • Grønne konferanser

    Sertifisert leverandør av Grønne Konferanser

  • Sentral beliggenhet

    Bo i hjertet av Bergen.

  • Vertskjelleren Altona

    Mat og vin i 400 år gamle omgivelser.

Møterom

Skrivergaarden: Kapasitet 70 personer.

En 400 år gammel mur med en flott speisaldesignet dør av trekunstneren Lillian Dahle preger rommet. Det er plass til 70 personer i runde bankettbord. Rommet har eget scenelys, lydanlegg, god takhøyde og godt er godt ventilert. Tre malerier av Ole Jørgen Næss, tidligere festspillkunstner, dekorerer rommet.

Rødder
: Kapasitet 26 personer.

Rommet har maleri av John Anton Risan. Velegnet for E-bord, kongebord eller to til tre bankettbord. Maks 30 personer (i kino). Beliggende like ved garderobe/toalett. Kort vei til utendørs pauseareale.


Risan
: Kapasitet 16 personer.

Dette er et klassisk innredet lokale med en nydelig lysekrone fra den gamle bispegaarden som lå på Tveiterås. Rommet er oppkalt etter maleren John Anton Risan. To av hans store arbeider preger lokalet. Et nyoppusset og flott lokale for opp til 16 personer ved kongebord-oppsett.

Rommene har gratis wifi, standard teknisk utstyr og flippover/white board/penn & papir.

Møtekapasitet: 70
Hotellrom: 130
Bergen lufthavn, Flesland 18 km
Jernbanestasjonen i Bergen 1,5 km
Vinsmaking
15 % rabatt på parkering i Klostergarasjen