Et godt alternativ


Med sin praktiske og sentrale beliggenhet er Augustin er et godt alternativ for små og mellomstore kurs og møter for opp til 64 personer i klasserom (90 i kino). Her forsvinner ikke gruppen din blant store kongresser - du får tvert i mot full oppmerksomhet i hyggelige og atmosfærerike omgivelser.

La kurset, budsjettsamlingen eller "kick off"-møtet også bli en sosial opptur. Vi tilbyr en rekke attraktive lokaler og fine rammer for gode møter og hyggelige måltider. Kombiner gjerne møtet med billetter til show og revy - vi har billetter til de beste forestillingene.

Parker bilen trygt og tørt. Klostergarasjen med 1000 parkeringsplasserer er kun 250 meter fra hotellet. Hotellet ligger sentralt til med utsikt over havnen. Det er kort vei fra både parkering, flybuss og ekspressbåter og det er gangavstand til Fisketorget, Fløyen, Akvariet mm.

Ekte mat- og vinopplevelser

Styrk fellesskapet med gode måltider. Kjøkkensjef Kåre Husebø har menyene klare og høstens nye, fristende lunsjbuffet er på plass. Pausematen er utvidet og mer rikholdig enn noen gang. Du får blant annet energigivende frisk frukt og deilig, hjemmelaget kaketapas samt tørket frukt og nøtter. Vår erfarne kjøkkensjef sørger for mat laget fra bunnen av, oftest basert på gode kortreiste, lokale råvarer. Unn deg en middagsopplevelse - vi tilbyr alt fra en enklere gunstig priset treretters kursmeny til festmeny. Kanskje vil det passe med en uformell smårettbuffet basert på norske/spanske/italienske tradisjoner? Kombiner gjerne med vinsmaking f.eks. fra Italia, Frankrike eller dypdykk i enkeltdistrikter i ALTONA VINBAR. Våre salonger og populære Altona vinbar medvirker til at kursgjestene holder seg samlet etter dagens økt.