Å bo klassisk og elegant, midt i Bergen


Bak en av Bergens mest klassiske og staselige fasader ligger Grand Terminus. Hotellet var Bergens mest luksuriøse og fornemme da det åpnet i 1928 og ble fredet av Riksantikvaren i 2012. I dag fremstår det vakrere enn noensinne. Hotellet balanserer moderne og elegant, og er kjent for sitt gode kjøkken og unike whiskybar.

Grand Terminus er et klassisk og staselig hotell, renovert med et nennsomt og stilbevisst øye. Hotellet er samtidig moderne hotell, med komfortable rom og en flott plassering midt i hjertet av Bergen, et steinkast unna Bergen stasjon og en kort spasertur til byens mange attraksjoner.

Hotellet er viden kjent for sitt gode kjøkken. Hotellets kokker serverer alt fra generøst bugnende frokostbuffeter, spennende og friske lunsjbuffeter, uformelle tapas-middager og flotte festmiddager med fire-fem retter. På varme sommerdager kan gjestene sitte ute i haven.

Med fyr i peisen, eikepanel og syv meter under taket er Grand Terminus sin egen Whiskybar en opplevelse i seg selv. Baren er Nordens eneste med gullstatus på listen “Great Whisky Bars of the World”.