Foto: Hans Jørgen Brun
Kurs og konferanse

Grand Terminus

Kurs og konferanse


Bergens enestående klassiske hotell med kontinental kvalitet og stor hage midt i Bergen sentrum. Gode møterom og et velrenommert kjøkken. Hotellet tilbyr 21 moderne og fleksible rom for alle anledninger og to mål byhage for rekreasjon. Velkommen til Grand Hotel Terminus - Bergens enestående klassiske hotell.
Sentral beliggenhet i Bergen sentrum

Grand Terminus er et klassisk kontinentalt byhotell, helt ulikt alle andre hoteller i Bergen. Her kan alle få kjenne på Grand Hotel-følelsen. Med gode rom og en rekke ulike konferanse- og selskapslokaler finnes et tilbud til alle anledninger.

Hotellet er viden kjent for sitt gode kjøkken og har en whiskybar med gullstatus på listen "Great Whisky Bars of the World". Hotellet har en flott plassering ved Bergens kommunikasjonsknutepunkt, Bygarasjen, Bybanen og Jernbanen i Bergen sentrum og ligger like ved byens mange spisesteder, kulturopplevelser og turistattraksjoner.

Hotellets medarbeidere står til tjeneste for å sikre at du får mest mulig ut av ditt opphold. I 2012 kjøpte hotellet naboeiendommen med to måls hage og en fredet trebygning fra 1770, nå kjent som Villa Terminus. Villaen er et nyrestaurert designhotell med 18 rom og stuer. Hagen er et populært sted for pauser og rekreasjon i forbindelse med arrangementer.

  • Grønne konferanser

    Sertifisert leverandør av Grønne Konferanser

  • Sentral beliggenhet

    Svært sentral beliggenhet i Bergen sentrum

  • Norges beste whiskybar

    Rikt utvalg og usnobbete, engasjert service

Ypperlige kurs og konferansefasiliteter

Hotellets største konferansesal "Terminus Hall" ble fornyet med nytt ventilasjonssystem og lydanlegg i 2017. Den kan ta opptil 400 personer i kinooppsett og 220 personer i klasserom.Salen har toppmoderne audiovisuelt anlegg, store vinduer med dagslys og egen foaje på ca. 275 kvadratmeter, som fremstår i moderne design, med salonger og interiør i klare friske farger. Foajeen brukes som pauseareal under konferansen, er velegnet som utstillingslokale og fungerer også som flott barområde ved banketter/mottagelser.

Terminus Forum er er nytt moderne lokale, med stort vrimleområde og direkte adgang til uteområde og hagen, og tar 40-78 konferansedeltakere. Bankettrom på 115 kvm, lyst med masse dagslys og utsikt til Villahagen. Egen gasspeis i lokalet. Lokalet har også pause/vrimle/bar/serveringsdel på 115 kvadratmeter med glassfasade og dør ut mot hagen og nye Villa Terminus. 

Andre møterom er Welhaven, Bull og Forskjønnelsen - som tar henholdsvis 30/60, 20/60 og 40/130. Det tilbys også åtte møterom i eget kurssenter i syvende etasje. Tre av rommene passer for 15-40 personer og fem andre passer for grupper opp til 15. 

Alle lokaler er utstyrt med teknisk utstyr som prosjektor, whiteboard/penner, penn og papir. Erfarne konferanseverter er til din disposisjon under møtet/konferansen.

Møtekapasitet: 400
Hotellrom: 131
Bergen lufthavn, Flesland 18 km
Jernbanestasjonen i Bergen 50 m
Whiskysmaking
Bygarasjen, 15 % rabatt på parkering