Å våkne til tromming fra buekorps


Opplev historisk eleganse i et romantisk familiedrevet hotell med unik arkitektur og atmosfære. Tilbaketrukket og rolig, men likevel med kort avstand til alle Bergens severdigheter. 

Hotel Park er hotellet der tradisjonelt og moderne møtes under lysekronene. Eventyrlige antikviteter og klenodier akkompagneres av moderne kunst på veggene. Alt er håndplukket av vertskapet selv.

Hotellet har 35 rom som alle er individuelt innredet og med sitt eget spesielle særpreg, med en kombinasjon av antikt og moderne. Atmosfæren er intim og behagelig. Hotellets to bygninger ble reist rundt 1890, og ligger på Nygårdshøyden, som den gang var et av Bergens mest fasjonable strøk.

Frokostbuféen har et hjemmelaget preg, og utover kvelden serveres det gratis kaffe, te og husets brownies i den intime spisesalen. Hotel Park ligger på universitetsområdet, og innen få kvartalers gange kan du utforske av både kulturarv, kunnskap og natur i Universitetet i Bergens samlinger.

Anne Margrethe Klohs driver det lille familiehotellet sammen med sin søster Benedicte og dyktige ansatte. "Vårt ønske er at våre gjester skal føle seg som hjemme", sier søstrene.