Senk skuldrene i vakre omgivelser ved Bjørnefjorden


Solstrand Hotel & Bad ligger kun 30 km syd for Bergen og Bergen flyplass. Beliggenheten ved Bjørnefjorden inviterer til rekreasjon og refleksjon. Nyt frisk sjøluft og la øynene hvile på mektige fjell og åpent fjordlandskap.

Fra Solstrand har man et ypperlig utgangspunkt for å få gode natur- og kulturopplevelser. Utforsk Bergen sentrum, Rosendal, isbreen Folgefonna eller havgapet i Austevoll.

I hotellets velværeavdeling kan du blant annet senke skuldrene i massasjebadet, kikke på stjernene i det oppvarmede utebassenget eller ta et forfriskende fjordbad.  For ekstra velvære anbefales en velgjørende spabehandling for kropp og sjel. Den private hagen på 120 mål inviterer til en rusletur på en av de mange stiene, eller å slappe av på en benk mens man nyter stillhet og vakker vestlandsnatur.

Solstrands kjøkken er godt forankret i kystkulturen og byr både på vestlandske spesialiteter og kontinentale smaker, gjerne med fisk og skalldyr i hovedrollen. Hotellet har 135 rom fordelt på ni ulike romkategorier, alle med individuell dekor og særpreg.

Høst, vinter og vårsesongen brukes Solstrand flittig til lederprogram for næringslivet, møter, familiesamlinger samt spa og velvære-opphold. Sommeren ønskes individuelle reisende fra inn- og utland velkommen. Her vil du ikke møte store reisegrupper i gangene, men familien fra Bergen, et nygift par fra New York eller de Belgiske pensjonistene som utforsker Vestlandet på motorsykkel.   

Unn deg selv et avbrekk fra hverdagen og nyt gylne øyeblikk på Solstrand!