Fasade Solstrand Hotel og Bad
Os utenfor Bergen

Solstrand Hotel og Bad

Bestill nå
Fra kr 3 300

Å starte dagen med morgenbad i fjorden


Siden 1896 har Solstrands utsøkte beliggenhet, vakre omgivelser og praktfull utsikt mot mektige fjell og åpent fjordlandskap, fascinert gjester fra fjern og nær.

Solstrand Hotel & Bad ligger I kun 30 km syd for Bergen og Bergen flyplass. Her har det vakre hotellet i sveitserstil ligget siden Norges første statsminister, Christian Michelsen, tok det første spadetaket i 1895, med mål om å lage et fristed til rekreasjon for bergenske kjøpmenn.

Det å tre inn døren på Solstrand inviterer til total avkobling fra hverdagen. Uansett årstid er utsikten mot Bjørnefjorden et magisk skue uansett om det er blikkstille vann eller høye bølgetopper. Hagen på 110 mål inviterer til avslappende stunder i vakker vestlandsnatur. Den store of flotte spa- og velværeavdelingen byr på avslappende stunder både inne og i hotellets utebasseng.

Maten er godt forankret i kystkulturen, og Solstrand byr både på vestlandske spesialiteter og kontinentale smaker, gjerne med fisk og skalldyr i hovedrollen.

Med sin beliggenhet er hotellet et ypperlig utgangspunkt for turer til Bergen og fjordene, og brukes flittig både til lederprogram for næringslivet, møter, familiesamlinger, spa og velvære-opphold, og av reisende fra inn- og utland.

 

Telefon +47 56 57 11 00
Hjemmeside

www.solstrand.com

Adresse

Solstrandveien 200
5200 Os ved Bergen

Solstrand Hotel & Bad drives i dag av 3. og 4. generasjon Schau-Larsen.

Vestlendingen er hovedgjest på Solstrand. I tillegg til vestlendingen, huser vi reisende fra hele verden. På Solstrand vandrer både dresskledde forretningsmenn og -kvinner, barnefamilier, nygifte og turister rundt i hagen.

Vi har rom til dem alle.

Du finner fort hvilepulsen i vår spa-avdeling