Kurs og konferanse

Solstrand Hotel & Bad

Kurs og konferanse


Solstrands utsøkte beliggenhet, vakre omgivelser og storslått utsikt over fjell og fjorder inspirerer bedrifter til å legge sine konferanser og samlinger hit. Solstrand ligger kun 30 km sør for Bergen og Bergen Lufthavn (Flesland). Hotellets beliggenhet ved fjorden utenfor bysentrum gjør hotellet til et egnet sted for å kombinere møtet med sosialt samvær og aktiviteter som båtturer, teambuilding, spa- og velvære.
Velkommen til møte på Solstrand

Solstrands møtefasiliteter er skreddersydd for ledelses- og styremøter, seminarer og større nasjonale og internasjonale arrangement med kapasitet for inntil 200 deltakere. Totalt kan hotellet by på 6 plenumsaler og 20 velutstyrte grupperom, fordelt over tre separate konferansesentre. De fleste av møterommene har mye dagslys og utsikt mot fjorden. Solstrand kan også tilby egne selskapslokaler og stuer til måltider i tillegg til restauranten. Hotellet har et profesjonelt team hvor skreddersøm er i fokus sammen med omsorg og nærhet til gjesten.

Som vertskap for AFF (Administrativt Forsknings Fond v/NHH, www.aff.no) sitt kurs i organisasjon og ledelse, har Solstrand vært i sentrum for norsk lederutvikling siden 1953.  Dette samarbeidet inspirerer til stadig å være nysgjerrig på nye løsninger og utviklingsmuligheter.

Møtekapasitet: 200
Hotellrom: 135
Bergen lufthavn, Flesland 30 km
Spaavdeling
Kulinariske opplevelser
Badeanlegg
Møterom

Det er gratis trådløst nettverk i alle møterom. Projektorene har HDMI utgang, og det er også et utvalg av ulike overganger til utlån.

For deg som vurderer å arrangere et møte eller et arrangement på Solstrand for første gang anbefaler vi et besøk på Solstrands 360 visning.

  • Spa og velvære

    Velvære, ro og refleksjon i vakkert fjordlandskap

  • Matkurs & vinsmaking

    Solstrands kjøkken er forankret i kystkulturen.

  • Historic Hotel Spa Award

    Mottatt prisen Historic Hotel Spa Award 2017.