Velkommen til møte på Solstrand


Solstrand ligger kun 30 km sør for Bergen og Bergen Lufthavn (Flesland).  Hotellets beliggenhet ved fjorden utenfor bysentrum gjør hotellet til et egnet sted for å kombinere møtet med sosialt samvær og aktiviteter som båtturer, teambuilding, spa- og velvære.

Solstrands møtefasiliteter er skreddersydd for ledelses- og styremøter, seminarer og større nasjonale og internasjonale arrangement med kapasitet for inntil 200 deltakere. Totalt har vi 6 plenums saler og 20 velutstyrte grupperom, fordelt over tre separate konferansesentre. De fleste av våre møterom har mye dagslys og utsikt mot fjorden. Vi kan tilby egne selskapslokaler og stuer til måltider i tillegg til restauranten. Solstrand har et profesjonelt team hvor skreddersøm er i fokus sammen med omsorg og nærhet til gjesten.

Som vertskap for AFF (Administrativt Forsknings Fond v/NHH, www.aff.no) sitt kurs i organisasjon og ledelse, har Solstrand vært i sentrum for norsk lederutvikling siden 1953.  Dette samarbeidet inspirerer oss til stadig å være nysgjerrig på nye løsninger og utviklingsmuligheter.