Tradisjoner og sesongbaserte lokale råvarer på BARE i Børsen


Vi har vært uten et godt hjem siden Hotel Norge stengte, men det var helt til siste tilskuddet til hotelkjeden «de bergenske» åpnet i vår., sier barsjef Raymond Tungesvik. I 3 estasje på Hotel Bergen Børs, et historisk bygg tegnet av Franz Willhelm Schiertz og oppført i 1862, ligger BARE Reastaurant og Bar

- BARE er et resultat av vår filosofi og kjærligheten til råvarene naturen rundt oss gir.
Vi er et moderne nordisk spisested. Vårt uttrykk baseres på det beste vestlandet og vårt langstrakte land har å by på av økologiske råvarer fra småskalaprodusenter. Dette gjør at menyen kan endres daglig.

Restaurantlokalet har fem meter takhøyde med utsikt over Vågen og Fløyen. Likevel er det baren i den gamle Handeslkammersalen som virkelig skiller seg ut – med marmorflater, glassvegger og originale treutskjæringer.

- Vi ser heller til vestlandet enn til utenlandske trender og ambisjonsnivået er skyhøyt. Vi tilbyr en 10 eller 5 retters smaksmeny til henholdvis kr 1050 ,- og 695,- . Vi tilbyr i tillegg vinpakke eller alkoholfri juicemeny tilpasset hver rett.