Fløien Folkerestaurant
Bergen

Bryllup og selskapslokaler på Fløien Folkerestaurant

Et selskap med utsikt


Fløien Folkerestaurant har kapasitet for store selskaper og rom for små. Her kan du feire bryllup, ha store og små firmaarrangementer, holde konfirmasjon og andre store dager etter dine ønsker.

Hovedrestauranten tar opp til 250 personer. Store, åpne vindusflater sørger for mye lys og en masjestetisk utsikt over hele Bergen selv på regntunge dager.

Ved bryllup er det også mulig å holde vielsen på Fløyens topp, ute i Amfiet eller inne i Peisestuen. 

Si Ja på Fløyens topp!

Utsikten fra Fløyen er blant de vakreste i Bergen. Byen, Vågen, øyene, fjellene og Nordsjøen i det fjerne. Solnedgangen og skumringstimen – et helt spesielt minne. Hva er vel mer romantisk enn å feire bryllup på Fløyens topp?

Folkerestauranten stod ferdig ved Fløibanens Øvre stasjon i 1925. Praktbygget ble tegnet ned til minste detalj med ornamenter og interiør av den anerkjente arkitekten Einar Oscar Schou, som også har tegnet Den Nationale Scene. Restauranten er nå pietetsfullt restaurert, med respekt for arkitektens tankegang. Like levende – med et sus av 1920-årene, og med mat som setter prikken over i-en på et perfekt bryllup. På Fløien Folkerestaurant har dere alltid god plass. Foajeen, som rigges om til dans etter middag, og separate salonger til kaffe.