Særegne lokaler i hjertet av Bergens pulserende kulturliv


Grand Konferanse- og Festlokaler kjennetegnes av tradisjon og eleganse.

Etter omfattende renovering og modernisering har de fasjonable lokalene tatt tilbake til sin prakt. De historiske omgivelsene med Knag-møbler og Frescomalerier, sammen med toppmoderne fasiliteter gjør lokalene til noe helt spesielt. Den unike atmosfæren og stilen skaper en flott ramme for både bedriftsarrangement og private selskap.

De nyrenoverte lokalene er oppgradert med førsteklasses teknisk utstyr. Enestående akustikk, sammen med topp moderne belysning og ventilasjon gjør lokalene svært godt egnet til å arrangere alt fra bryllup og jubileumsfeiringer til banketter, møter og konferanser. Med totalt 1800 kvm fordelt på fem ulike lokaler, er Grand Konferanse- og Festlokaler stedet for både små og store arrangement. Om du skal arrangere et familieselskap for 20 gjester eller en heldagskonferanse for 500 deltagere, vil dere oppleve en atmosfære som gir hygge, glede og inspirasjon.

Grand Konferanse- og Festlokaler holder til i «Handelens & Sjøfartens Hus», som stod ferdig i 1931. Bygningen er tegnet av arkitekt og ingeniør Adolf Bredo Stabell Greve (1871-1931) og betegnes i Nordisk nybarokk stil. Dørene til daværende Grand Selskapslokaler ble åpnet for første gang i januar 1934, den gang eid av eid av Bergen Handelsforening og Bergens Rederiforening.

Lokalene ble en del av De Bergenske i 2018, og åpnet med brask og bram på selveste nasjonaldagen. Med beliggenhet midt i hjertet av Bergen med kort vei til bybane, buss og taxi, er Grand Konferanse- og Festlokaler et glimrende sted å samles. I tillegg til gode matopplevelser, en profesjonell stab og tilrettelegging, får du sjelfulle og flotte lokaler med moderne funksjonalitet og den gode atmosfæren.