Kurs og konferanse

Grand Konferanse- og Festlokaler

Se kart her

Lokaler kjennetegnet av tradisjon og eleganse


Etter omfattende renovering og modernisering har de fasjonable lokalene tatt tilbake til sin prakt. De historiske omgivelsene med Knag-møbler og Frescomalerier, sammen med toppmoderne fasiliteter gjør lokalene til noe helt spesielt. Den unike atmosfæren og stilen skaper en flott ramme for både bedriftsarrangement og private selskap.
Et møte i hjertet av Bergen

Grand finner du midt i Bergen på Ole Bulls plass, rett ved den Blå Steinen og Torgallmenningen. Lokalenes akustikk uten etterklang, sammen med topp moderne belysning og ventilasjon, gjør dem til perfekte til selskap og møter for opp til 500 personer. Det er mulig å servere lunsj i salongene hvor det er fleksibel møblering. Det er også muligheter for å sette opp buffet.

De fasjonable lokalene er tatt tilbake til sin prakt, og har vært under omfattende renovering og modernisering for 40 millioner kroner.

  • Sentral beliggenhet

    Lokalisert ved Torgallmenningen midt i sentrum av Bergen

  • Historiske referanser

    Tilknyttet Bergens utvikling på tidlig 1900-tallet

Perfekt til selskap og møter for opp til 500 personer

Lokalenes akustikk uten etterklang, sammen med topp moderne belysning og ventilasjon, gjør dem til perfekte til selskap og møter for opp til 500 personer. Det er mulig å servere lunsj i salongene hvor det er fleksibel møblering, eller alternativt sette opp buffet. Lokalene er også nå bedre egnet for konserter og events.

Kapasitet:

500 personer 
1.800 kvadratmeter 
Grand Festsal 
Store spisesal 
Store salong og bar 
Røde salong 
Klubben – bar og spisesal

Se lokalene i 3D her!

Møteromkapasitet: 500
Bergen lufthavn Flesland, 18 km
Bybanen, 50 meter