Kurs og Konferanser

Grand Hotell Egersund

Kurs og Konferanser


Stig inn i nye oaser på Grand hotell Egersund. Alt innredet med respekt for tradisjon og i kjærlighet til byen.
  • Signatur dessert

    Desserten «Aagots smågodt» må dere ikke gå glipp av.

  • Vinkjeller

    Grand Vinkjeller er stemningsfull og intim, perfekt for grupper mellom 7 og 22 personer som ønsker en kulinarisk opplevelse med tilhørende viner og egen servitør.

  • Historie

    Hotellets historie begynner med Herman Danielsons åpning av Hotell Jæderen tidlig i 1878. Et av de første store arrangementer han var vert for, var da Jærbanens åpning ble feiret i Egersund med frokost på hans hotell den 27. februar 1878.

Tenk å våkne opp på en konferansedag i hjertet av Egersund.

Grand Hotell Egersund er et hyggelig ærverdig hotell fra 1895, med beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. Gjennom ulike epoker og under skiftende vilkår har Grand Hotell vokst og blomstret. I dag illustrer hotellet ulike arkitektoniske tenkemåter og stilarter, så vel drage- sveitserstil fra slutten av 1800-tallet som funkisstil fra 1930-årene og nyere tilpasningsarkitektur. Grand hotell består av ti flotte bygg plassert midt i sentrum av den verneverdige trehusbebyggelsen. Den opprinnelige eiendommen forteller en over 100 års historie om sildefiske, hotelldrift, oppgangs- og nedgangstider. Beliggende ca. en times kjøring med bil eller tog fra Stavanger er hotellet et perfekt til kurs og konferanser samt utgangspunkt for turer i fjell og langs sjø. Hotellets fantastiske stab står klar til å ta imot dere med engasjement og omsorg. De vil varte dere opp med aperitiff i Grand Cafe, middag i Grand Restaurant eller Vinkjeller. Velkommen til Grand Hotell Egersund.
101 makskapasitet
120 hotellrom
73km Flyplass
Aktiviteter
Parkering
Vinkjeller
Opplev Egersund Chokoladefabrik

Egersund Chokoladefabrik & Co er en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund. Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange andre smakfulle varianter. Alt er hjemmelaget i fabrikken som ligger i underetasjen.
Besøk Magma Geopark

Besøk Magma Geopark med en natur anerkjent av UNESCO som unik i Europa. Bli med en tur til Eigerøy fyr med spennende historier om glødende magma, Tor med hammeren, kriger og kalde kriger og et mystisk gammelt fyr som aldri hviler.