Å nyte solnedgangen i ekte sørlandsidyll


Velkommen til Sørlandets hemmelige perle! Rederiet Hotell er Farsund sentrums eneste hotell, og kan friste kvalitetsbevisste gjester med delikate rom, à-la carte restaurant og bar. Det har en fantastisk beliggenhet med utsikt over Paleet Husan og Farsunds historiske havn.

Bygget som huser Rederiet Hotell begynte sin historie på midten av 1950-tallet da skipsreder Andrew Glastad reiste nytt kontor til Mosvolds Rederi i en tidsriktig funkisstil. Rederivirksomheten fortsatte i bygget frem til slutten av 90-tallet da det ble omgjort til hotell. Noen år senere, ble nabobygget Reymerts hus, som er ett av Farsunds eldste, ervervet og integrert i hotellet.

I dag kan Rederiet Hotell invitere til overnatting i 17 hyggelige rom som dekker de fleste behov, inkludert suiter og familierom. De 12 rommene i rederibygget er preget av sjøfartshistorien fra Mosvolds Rederi og dets eiere. Reymerts hus har 5 delikate rom som representerer kapertiden og de hvite seils tid, alle oppkalt etter noen av byens kaperskip.

"Å sove på Rederiet er som å sove på dekket av et skip.  Byen ligger under en, for et øyeblikk siden fylt av seilskuter, bulkskip og et yrende havneliv. Nå en drøm; men ennå levende, eventyrlig, ja, anderledes. På Rederiet Hotell sover man med et ben i fortiden. På en pute fra i dag."
-Vetle Lid Larssen