Jøkulsalen på Finse 1222
Foto: Bård Basberg
Finse 1222

Møtelokaler

Ta toget rett inn i villmarken og direkte til hotelldøren, uansett vær


Mange bedrifter bruker Finse til og både jobbe, feire og bedrive teambuilding. Vi har tre kurslokaler; Peisestuen, Møteloftet og Jøkulsalen. Vi kan ta imot grupper på opptil 109 personer.

Finse 1222 er stedet hvor dere får være "alene" sammen. Her finner du et annerledes og uformelt sted, med mye plass og store fellesarealer. På Finse kan du og dine kollegaer la dere inspirere og motivere med rekreasjon i vakker villmark og arbeid i flotte lokaler. Ved å velge Finse 1222 som vert for ditt arrangement har man ikke bare valgt et sjarmerende sted, man har tatt et miljøbevisst valg. Eneste måten å ankomme Finse på er med tog og møtevirksomheten kan begynne i NSB sin komfortvogn.

Kombiner jobb og moro på Finse 1222. Vi tilbyr en rekke spennende friluftsaktiviteter som sykkeltur på Rallarvegen, bretur på Blåisen og fottur i nasjonalparkene rundt Finse i perioden sommer/høst. På vinteren er skiseiling på Finsevann, merkede langrennsløyper og hundekjøring populære aktiviteter. Alle arrangement er skreddersydd og tilpasset gruppens ønsker.Bordoppstilling


Skole
56
Kino
70
Bankett
Hestesko
30