Kombiner møtet med spennende aktiviteter for deg og dine kolleger


Konferansesalene til Fretheim Hotel ligger i den historiske delen av hotellet der atmosfæren av gammel storhetstid sitter i veggene. I 'Marthe stova', biblioteket og de andre stuene kan du drikke kaffi og mingle mellom slagene. Salongene og stuene gir konferansen et løft, og vi ønsker at slike omgivelser vil gi dere både inspirasjon og energi til heftig debatt, kreative løsninger, samt klare tanker under oppholdet.

I tillegg til historisk atmosfære kan vi tilby alt av moderne teknisk AV utsyr i alle konferanserom. Her har vi rom til alt i fra 2 personer til 170 personer i en og samme sal.

Reserver neste konferanse på historiske Fretheim Hotel og kombinerer oppholdet med en tur med «Vision of the Fjords». Båten er en hybrid katamaran i karbonfiber, som har fått stor oppmerksomhet i media både på grunn av sin spektakulære utforming, men ikke minst på grunn av sine tekniske, innovative og miljøvennlige løsninger. Som viktig aktør i verdensarvmiljøet i Nærøyfjorden har selskapet The Fjords virkelig tatt sitt ansvar om miljøvennlig turisme på alvor.  Båten går i rute mellom Flåm og Gudvangen. Den har kapasitet til 400 personer.