Utsikt fra stampen på Hardingasete
Hardangerfjorden

Hardingasete

Å finne drømmestedet i Hardanger


Hardingasete er Hardanger på sitt beste. Fjord, fjell, god mat og rom for avkopling; godt bortgjemt i storslagne omgivelser. De historiske bygningene huser alle topp moderne fasiliteter.

Med sine unike bygninger, vakre omgivelser og gode atmosfære, er Hardingasete vel verdt et besøk. Det er et spesielt sted, der det gamle møter det nye, kombinert med alle moderne bekvemmeligheter og gode konferanse- og møtefasiliteter.

Hardingasete består av 20 vestlandshus, alle bygget mellom 1600 og 1870 og flyttet til den vestvendte og idylliske tomten på Ljoneshalvøya ved Hardangerfjorden. Naustet på kaien har blitt opprustet, der det blir dekket med langbord i kjelleren, og grilling på kaien i sommersesongen. Her har vertskapet fokus på å gi gjestene en annerledes opplevelse. 

Atmosfæren gjenspeiles i unike fasiliteter, en behagelig stemning og kulinariske høydepunkter i et rolig og avslappet miljø som inviterer til ettertanke. En invitasjon til fornyelse, aktivitet og nytelse for kropp og sjel.

Telefon +47 56 55 39 30
Hjemmeside

www.hardingasete.no

Adresse

Postboks 200
5602 Norheimsund

Historia om Hardingasete byrja hausten 1996. Planen har vore å skapa ein annleis møtestad for arbeid og fest. Hardingasete skal vera ein plass med ro og fred i vestlandsk natur der ein kan konsentrera seg om gode menneskelege relasjoner og fag seier Jarle Hjartåker og Siv Røyneland.

På Hardingasete er du tett på både skog og vann