Selskap og bryllup på Hardingasete
Hardingasete

Bryllup og selskapslokaler på Hardingasete

Fantastiske fasiliteter, unik beliggenhet og stemning


Hardingasete er en perfekt lokasjon for bryllup, med plass til opp mot 90 personer til bryllupsmiddag og fest. Middagssalen ligger i en stor låve fra 1860 og har en helt spesiell atmosfære. Festlokalet er av høy kvalitet, med dansegulv, moderne AV-utstyr, wifi, bar med alle rettigheter og lounge.

Bryllupsfest på Hardingasete

Husene hos Hardingasete er restaurerte i gammel stil og byggeteknikk. Siden husene/hyttene har ulike størrelser, fra 2 til 35 overnattingsplasser, kan brudeparet selv bestemme hvordan gjestene skal innlosjeres som en del av vertskapet denne helgen eller dagen. De mange gamle husene som er flyttet til stedet, er innredd med antikviteter, men inneholder samtidig alt av dagens komfort og med moderne bad og kjøkken

Ved bestilling av bryllup, står Hardingasete for alt av service, oppdekking, klargjøring og oppfølging av gjester. De kan tilby weekendbryllup, 2 dagers bryllup eller 1 dags bryllup uten overnatting. Når det gjelder måltid, tilbyr de festmiddag, enkel middag fredag kveld og frokost begge dager. Mellommåltid utover dette kan avtales.

Weekendbryllup er det mest populære. Da kan gjestene samles på fredagskvelden for god mat og hygge, samtidig som vertskapet kan tilby vedfyrte badestamper og sauna. Her kan dere slappe av i oppvarmet sjøvann og nyte utsikten til fjord og fjell. Det legges også til rette for vigsel på området, inne eller ute. Den flotte bryggen blir ofte brukt til dette formålet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!