Kurs og konferanse

Hardingasete

Kurs og konferanse


Et unikt kurs- og konferansesenter der det gamle møter det nye. I krysningspunktet mellom gamle, autentiske omgivelser og topp moderne fasiliteter finner du Hardingasete. Her er det lagt vekt på å skape et vestlandsmiljø slik det var før i tiden. Bortgjemt på historisk grunn på Ljoneshalvøya ved Hardangerfjorden ligger tunet idyllisk til, vestvendt og med utsikt over den vakre fjorden.
For det helt spesielle møtet

Hardingasete er satt sammen av 20 vestlandshus i ulike størrelser, alle opprinnelig fra 1600 til 1870. Husene er restaurerte i gammel stil og byggeteknikk, og samtlige er utrustet med bad og toalett. Siden husene/hyttene har ulike størrelser, med 2 til 35 overnattingsplasser, kan de ulike gruppene selv bestemme hvordan gjestene skal innlosjeres.

Konferansesal og møterom holder høy standard og er lokalisert i et helt nytt bygg. Dette bygget kan også benyttes som selskapslokale. Middagssal og kjøkken ligger i en stor låve fra 1860 og har sin helt spesielle atmosfære. Her er det også bar med alle rettigheter.

Nede ved kaien er et naust som også er opprustet og har langbord i kjelleren, møteromsfasiliteter og overnatting. I sommerhalvåret tilbys grilling på kaien i vakre og maritime omgivelser.

Hvordan komme hit:

 • Med bil fra Bergen Lufthavn, Flesland - ca. 1 1/2 time.
 • Større båter som tar 20-80 passasjerer - 1 1/2 time fra Os, 2 timer fra Flesland og 3 timer fra Bergen.
 • Sjøfly fra Flesland/Hjellestad - 15-20 min.
 • Veibeskrivelse til Hardingasete på Google Maps.

 

 • Historien

  Satt sammen av 20 vestlandshus i ulike størrelser, alle opprinnelig fra 1600 til 1870

 • Naturopplevelser

  Omkranset av nydelig natur og beliggenhet ved fjorden

 • Avkobling

  Vedfyrte stamper og badstue

Gode konferansefasiliteter

Hardingasete kan tilby en stor konferansesal med audiovisuelt utstyr av ypperste klasse, oppgradert i august 2012. Salen er utrustet med stort lerret, projektor og et lydanlegg som også har talelyd med trådløs mygg og mikrofon. Salen passer til grupper opp til 70 personer.

I andre etasje i samme bygg er et møterom som inneholder blant annet projektor, lerret og lyd. Dette rommet passer til grupper opp mot 20 personer.

Høy standard på AV-utstyr og ellers gode fasiliteter gjør at dere får et optimalt faglig utbytte og en behagelig møteromsopplevelse. I konferansepakken følger det med kaffe, lefser, frukt, mineralvann og/eller brus hvis dette er ønskelig.

Møteromskapasitet: 70
Bergen Lufthavn, Flesland 94 km
Ulike aktiviteter