Å oppdage at gjestfriheten sitter i veggene


Helt siden 1794 har Fru Haugans Hotel tatt varmt imot gjester. Det familieeide hotellet i Mosjøen ligger vakkert til med en stor hotellhage ved elven Vefsnas bredder.

Her har gjestfrihet og service vært nøkkelord i mer enn 200 år, og både historien og tradisjonene er både til å ta og føle på når man kommer inn i Nord-Norges eldste hotell. Hotellet har en enestående beliggenhet i den pittoreske Sjøgata, med sin vakre rekke av godt bevarte trehus fra 1800-tallet.

Som gjest på hotellet bor du godt i ett av hotellets 129 nydelig innredede rom med komfortable senger. Hotellets serveringssteder er alle unike med sin egen historie. Mattradisjoner og yrkesstolthet preger dem alle. I den eldste delen av hotellet finner du Ellenstuen som fremstår som den gjorde i 1866 - en unik opplevelse i en av landsdalens beste restauranter med fokus på god mat, hyggelig atmosfære og god service.

Beliggenheten - midt på Helgeland - gir alle muligheter til å oppleve et Norge i miniatyr, midt mellom hav og fjell. Vefsna, det fjerde lengste vassdraget i Norge ligger ved hotellets bredder, og du kommer raskt og enkelt til alle severdigheter langs Helgelandskysten og indre Helgeland og Børgefjell.