Bryllup og selskapslokaler Nusfjord Arctic Resort
NUSFJORD I LOFOTEN

Bryllup og selskapslokaler på Nusfjord Arctic Resort

Magiske Lofoten


Det finnes få steder i landet, om ikke verden, som er mer magiske enn Lofoten, og i Nusfjord har de vært så heldige å få arrangere flere bryllup som har tatt pusten fra både brudepar og gjester.

Fiskeværet legger til rette for at dagen og oppholdet blir akkurat slik dere ønsker, og har et hav av fasiliteter om omgivelser hvor dere kan få alt fra musikk ved Mellomvatnet til fester i Trandamperiet.

Unike lokaler og opplevelser

Med sin posisjon i hjertet av Lofoten er dere aldri langt fra aktivitetene Lofoten er så kjent for. Erfarne instruktører tilbyr en trygg opplevelse enten dere vil på fisketur, på topptur med ski, prøve Arktisk surfing, eller ut for å jakte på det eventyrlige nordlyset. Vertskapet tilpasser gjerne oppholdet til å passe enhvers ønsker.

Bryggen er et ideelt sted å ønske gjestene velkommen med et glass musserende champagne og en smak av Nusfjords tradisjonelle bacalao. For en mer intim setting kan dere nyte en bedre middag til lyden av bølger som skvulper under trebrygga. En del av havnen kan leies til din spesielle anledning.

Ønsker du å ha selskapet utendørs, med en vakker skreddersydd opplevelse i naturen? Da kan du legge selskapet til Mellamvatnet. Mellamvatnet ligger en kort 10-minutters spasertur fra anlegget, og kan leies for mindre sammenkomster og opplevelser. Fra en intim konsert til samlinger rundt bålet og fine middagsopplevelser, gir dette friluftsstedet et fantastisk filmatisk bakteppe for ditt arrangement.

Ønsker du et større selskap innendørs er Trandamperiet en av anleggets historiske bygninger. Den ble bygget rundt 1910 og produserte den beryktede fiskeoljen som ble brukt til industrielle og medisinske formål, og holdt nordmenn oppfostret med Omega 3! Lokalet kan tilpasses dine behov med bar og dansegulv. Kapasitet her er 140 personer.

Vi finner det rette lokalet til ditt selskap!