Kurs og konferanser Nusfjord Arctic Resort
Nusfjord Arctic Resort

Kurs og konferanse på Nusfjord Arctic Resort

En unik destinasjon


For bedrifter er Nusfjord Arctic Resort en unik destinasjon med lokaler, utstyr og erfaring til å skreddersy optimale kurs- og konferanseopplevelser. Det legges stor vekt på å tilpasse- og tilrettelegge et arrangement som er perfekt for den enkelte bedrift, og de har flere rom og fasiliteter på anlegget som gir en helt enestående opplevelse for deltakerne.
Kurs og konferanse i spektakulære omgivelser

På resortet finner du flere lokaler som er konstruert for bedrifter og grupper. Det er plass til 90 personer i kino og 65 i klasserom i overetasjen på Karoline Restaurant (det gamle pakkhuset for tørrfisk). Landhandleriet er også tilgjengelig, og tar 10 personer. Samtidig er det mulighet for større arrangement på det gamle Trandamperiet.

Kombiner konferanser med aktiviteter som havfiske og kajakk for å gjøre oppholdet i Lofoten til en helhetlig opplevelse av de sjeldne. 

Med sin posisjon i hjertet av Lofoten er dere aldri langt fra aktivitetene Lofoten er så kjent for. Erfarne instruktører tilbyr en trygg opplevelse enten dere vil på fisketur, på topptur med ski, prøve Arktisk surfing, eller ut for å jakte på det eventyrlige nordlyset. Vertskapet tilpasser gjerne oppholdet til å passe enhvers ønsker.

På Karoline Restaurant får dere dykke inn i de lokale råvarene, med fisken i hovedrollen. Her inviteres det til en unik opplevelse med kokkekunst og drikke, parert med utsikt ut i havgapet. På Oriana Kro ble det tidligere oppbevart poteter og whiskey, men i dag finner du et mangfold av drikkevarer og områdets eneste stenovnsstekte pizza. Sammen med Landhandleriet Cafe, hvor det tilbys fiskesuppe og annet godt, tilbyr Nusfjord en unik mat- og drikkeopplevelse for enhver anledning.

Møtekapasitet: 90
Leknes lufthavn, 28 km
Hotellrom: 51
Nærmere enn du tror

Med direkteflyvninger fra Oslo til Leknes og Svolvær hver eneste dag er Nusfjord nærmere enn du tror.

Fra Leknes flyplass til Nusfjord:

Følg E10 og ta Fv807 til Nusfjord.
Km: 29
Tid: 30 min


Fra Svolvær flyplass til Nusfjord:

Følg Fv850 til E10 og fortsett mot Nusfjord. Ta av på Fv807.
Km: 97
Tid: 1 time 40 min