Kurs og konferanser Nusfjord Arctic Resort
Nusfjord Arctic Resort

Kurs og konferanse på Nusfjord Arctic Resort

Se kart her

En unik destinasjon


For bedrifter er Nusfjord Arctic Resort en unik destinasjon med lokaler, utstyr og erfaring til å skreddersy optimale kurs- og konferanseopplevelser. På resortet finner du flere lokaler som er konstruert for bedrifter og grupper. Det er plass til 70 personer i overetasjen på Karoline Restaurant, et tradisjonelt rom med historie på veggene - og plass til 10 på Landhandleriet. Samtidig er det mulighet for større arrangement på det gamle Trandamperiet. Til sammen har Nusfjord møteromskapasitet til 140 personer.
Kurs og konferanse i spektakulære omgivelser

Nusfjord Arctic Resort har unike kurs- og konferansemuligheter til små og store bedrifter. Det legges stor vekt på å tilpasse- og tilrettelegge et arrangement som er perfekt for den enkelte bedrift, og de har flere rom og fasiliteter på anlegget som gir en helt enestående opplevelse for deltakerne. 

Kombiner konferanser i det gamle Trandamperiet og overetasjen på Karoline Restaurant (det gamle pakkhuset for tørrfisk), med aktiviteter som havfiske og kajakk for å gjøre oppholdet i Lofoten til en helhetlig opplevelse av de sjeldne.

 

Møtekapasitet: 100
Leknes lufthavn, 28 km
Hotellrom: 21