Et hav av muligheter


Lofoten er kjent for mangfoldet av aktiviteter og hos oss i Nusfjord Arctic Resort tilbyr vi et hav av muligheter.

Du kan enten velge å bruke Nusfjord som et sentralt utgangspunkt for egne turer, eller utnytte våre erfarne guider som kan gi deg en trygg og morsom opplevelse på ski, fiske, kajakk, surfing, nordlyssafari, trugeturer, og mye mer.

Vi skreddersyr gjerne opplevelser. Ta kontakt for mer informasjon.


Havpakken

Utforsk farvannet rundt Lofoten med våre lokale fiskere; en dag fyllt med fiske og filetering av fisken dere fanger. Neste dag kan du velge mellom kajakk eller å prøve surfing i det friske Arktiske havet. Adgang til spa og frokost er inkludert. (2 dager)


Fjellpakken

Stå på ski med våre erfarne guider, oppdag lokale tradisjoner og senk skuldrene. Dra ut på ski idet sola står opp, lær å fileter fisk på kvelden og lad opp med en dukkert i stampen på spaet før du hopper til køys. Adgang til spa og frokost er inkludert. (2 dager)


Nusfjord-opplevelsen

Opplev fiskelandsbyen Nusfjord. Få en smak av fisket i Lofoten med våre lokale fiskere, etterfulgt av et fileteringskurs i unike omgivelser. Spaser gjennom den historiske rundturen i fiskeværet og utforsk området med truger. Adgang til spa og frokost er inkludert. (2 dager)