Et hav av muligheter


Lofoten er kjent for mangfoldet av aktiviteter og hos Nusfjord Arctic Resort tilbys et hav av muligheter.

Du kan enten velge å bruke Nusfjord som et sentralt utgangspunkt for egne turer, eller utnytte erfarne guider som kan gi deg en trygg og morsom opplevelse på ski, fiske, kajakk, surfing, nordlyssafari, trugeturer, og mye mer.

Havpakken
Utforsk farvannet rundt Lofoten med lokale fiskere; en dag fyllt med fiske og filetering av fisken dere fanger. Neste dag kan du velge mellom kajakk eller å prøve surfing i det friske Arktiske havet. Adgang til spa og frokost er inkludert. (2 dager)

Fjellpakken
Stå på ski med erfarne guider, oppdag lokale tradisjoner og senk skuldrene. Dra ut på ski idet sola står opp, lær å fileter fisk på kvelden og lad opp med en dukkert i stampen på spaet før du hopper til køys. Adgang til spa og frokost er inkludert. (2 dager)

Nusfjord-opplevelsen
Opplev fiskelandsbyen Nusfjord. Få en smak av fisket i Lofoten med lokale fiskere, etterfulgt av et fileteringskurs i unike omgivelser. Spaser gjennom den historiske rundturen i fiskeværet og utforsk området med truger. Adgang til spa og frokost er inkludert. (2 dager)

Hotellet skreddersyr gjerne opplevelser. Ta kontakt for mer informasjon.