Kurs og konferanse

Nermo Hotell

Kurs og konferanse


På Nermo har det vært gjestfrihet siden 1877. Etter generasjoner i faget er Nermo Hotell sin erfaring at uforstyrrede arbeidsforhold, velsmakende mat og drikke samt en god seng til alle, står øverst på ønskelisten for kurs og konferansegjester. Noen sosiale aktiviteter utendørs er også viktig for å holde energien oppe og gjøre noe annet enn å snakke sammen. Nermo Hotell er et lite familiedrevet hotell, så her risikerer du ikke at dine ansatte går seg bort på hotellet eller treffer på ”naboen” i baren. De har ulike kurs- og konferansepakker og setter gjerne sammen en skreddersydd løsning for dere.
  • Vinkjeller

    I Nermos særegne og velfylte vinkjeller tilbyr vi vinsmaking.

  • World Ski Awards

    I 2017 vant de Norway’s best ski boutique hotel.

  • Historien

    Familien til Johannes Nermo tok over Nermo Gård i 1866.

Nermo Hotell ligger vakkert til i Hafjell, med flott utsikt over Gudbrandsdalen.

Her bor du i en lun og avslappet atmosfære, med fokus på ekthet, kvalitet og komfort. Det er enkelt å komme seg til Nermo. Fra Oslo tar det ca 2t 15min med bil, det samme med tog.

I Nermos peisestuer er det en lun og avslappet atmosfære. Mange grupper som trenger arbeidsro velger å bo på hotellet, der man kan jobbe usjenert, og jobbe og sove godt. Med nærheten til Hafjell og Hunderfossen er Nermo også brukt som base for aktive familier. Gjestene kan også ta en aktiv dag ute på hotellets egen golf- og minigolfbane.

Nermo har lange mattradisjoner, og det synes på hotellets meny. Hotellet bruker gode norske råvarer, mange av dem fra lokalområdet i Gudbrandsdalen. I hotellets særegne og velfylte vinkjeller kan man også få vinsmaking kombinert med middag.

I nærområdet finnes det mange muligheter for natur- og kulturopplevelser både sommer og vinter, enten du ønsker et rolig og avslappende eller aktivt og utfordrende opphold.

Møtekapasitet: 100
Hotellrom: 31
Oslo lufthavn, Gardermoen 164 km
Nær jernbane
Shuttleservice
Ulike aktiviteter