Møtelokaler & teambuilding


Hva er viktigst for din konferanse eller ledersamling? Etter noen generasjoner i faget er vår erfaring at uforstyrrede arbeidsforhold, velsmakende mat og drikke samt en god seng til alle, står øverst på ønskelisten. Noen sosiale aktiviteter utendørs er også viktig for å holde energien oppe og gjøre noe annet enn å snakke sammen.

Rett utenfor hotelldøren finner du vår egen 9-hulls golfbane og Nordens eneste 18-hulls minigolfbane med naturlig gress. Pilegrimsleden går på oversiden av hotellet og det er godt merkede stier for en løpetur. På vinteren er det bare å spenne på seg alpinskiene å skli rett inn i Hafjell via vår egen ski inn & ut løype. En kort bil eller gondoltur til fjells og du har 300 km langrennsløper som ligger å venter.

Nermo Hotell er et lite familiedrevet hotell, så her risikerer du ikke at dine ansatte går seg bort på hotellet eller treffer på ”naboen” i baren. Vi har ulike kurs- og konferansepakker og setter gjerne sammen en skreddersydd løsning for dere.

Det er enkelt å komme seg til Nermo. Fra Oslo tar det ca 2t 15min med bil, det samme med tog. Vi kan også hente dere med buss på avtalt sted og kjøre dere hjem igjen. Vi har også hente/bringe service fra både Lillehammer og Hunderfossen Stasjon. Fra Gardermoen tar det kun 1t 45min og fra Trondheim 4t 10min med tog.