Å nyte middag etter langtur i Jotunheimen


Her kombineres moderne komfort med god mat, historisk sus og rike naturopplevelser.

Ved inngangsporten til Jotunheimen ligger Røisheim Hotell. Hotellet var opprinnelig en gammel skysstasjon fra 1858 og med vernede hus i tun fra 1700-tallet. Tunet på Røisheim består av 14 verneverdige hus i et frodig landskap, og hotellet har 24 rom, alle med sin unike egenart, som vitner om stedets historie.  

Røisheim har lang tradisjon i å ta imot kresne og eventyrlystne fjellturister, enten de er på jakt etter tindebestigninger eller opplevelser i høyfjellet, eller søker den gamle og vernede skysstasjonens stemning og matopplevelser. Her har man et vell av muligheter for en aktiv ferie, både vår, sommer og høst.

Foruten den unike atmosfæren og muligheten for rike naturopplevelser, er maten er en av de aller beste grunnene til å avlegge Røisheim et besøk. Her er hvert måltid en fest, med dagens 4-retters meny basert på norske tradisjoner og lokale råvarer som ett av de definitive høydepunktene. 

Vi ønsker å tilby våre gjester god hjemmelaget mat, - basert på lokale råvarer og tradisjoner. Vi gjør alt vi kan for å ta vare på de originale smakene i råvarene. Vi serverer tradisjonell mat på en litt utradisjonell måte.

Røisheims vinkjeller er også verd et besøk.