En perfekt ramme for en romantisk ferie


Mektig natur, velholdte gamle bygninger med gode senger, deilig mat med tilhørende vin og sprakende peis gjør Røisheim til en perfekt ramme for en romantisk ferie.

De fleste rom har himmelseng eller seng med himling og bad med stor badestamp og noen har egen peis. Nyt det gode i livet i en historisk og unik atmosfære.

Røisheim har et eget, lite og stemningsfullt kapell som kan danne en perfekt ramme for et intimt bryllup eller barnedåp. I spisesalen kan vi ta imot om lag 50 gjester.

Ro og avslapping i avstressende omgivelser gir ny energi

Røisheim er en gammel gudbrandsdals to tuns gård hvor de 14 fredede og velholdte husene skaper en unik atmosfære. De tradisjonelle tømmerhusene og interiøret gir en spesielt god stemning og ro.

Røisheim er et TV fritt hotell og rundt peisen går samtalen lett. Biblioteket har en bred samling av litteratur om fjellet, fjellets historie og personlighetene som har bidratt til å oppdage fjellet. Der finner du historien til fjellrutene som i dag benyttes.

En av Jotunheimens pionérer og tidligere eier av Røisheim - Ole Halvorssen Røisheim har fått sin egen bok som kan kjøpes på hotellet. La roen og atmosfæren på Røisheim gi grobunn for inspirasjon og fornyet energi.