Møte- og konferanselokaler på Oscarsborg Hotel og Resort
Mosjøen

Møtelokaler på Fru Haugans Hotel

Bestill nå
Fra kr 1 575

Vi gjør kurs eller konferanser til en minnerik opplevelse


Vi har alle nødvendige fasiliteter et konferansehotell skal ha. Vår store konferansesal har kapasitet for inntil 200 personer. Ved behov kan mindre grupper trekke seg tilbake til intime salonger og grupperom.

Hotellet ligger i enden av den pittoreske Sjøgata i gammeldelen av Mosjøen sentrum. Etter eller under konferansen kan vandring gatelangs i den historiske gata med bebyggelse fra 1800 tallet være et alternativ. Eller man kan ta en tur ut i den frodige hotellhagen og ned til elva Vefsna hvor du kan prøve fiskelykken i Norges beste sjøørretelv!

Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken, med både tradisjonell norsk mat og innslag fra det europeiske kjøkken. For den som vil oppleve en kulturhistorisk opplevelse samt nyte god mat fra en arktisk meny, vil dette firestjerners hotellet være et riktig valg å arrangere et kurs eller konferanse i.

Aktiviteter
Ønsker dere ett avbrekk fra det faglige? Eller noe litt utenom det vanlige for dine gjester?

Vi har en bred aktivitetsmeny med morsomme og utfordrende oppgaver som passer for alle aldersgrupper. Mange av våre aktiviteter er også ypperlige som team-building, der det kreves samarbeid og kreativitet for å mestre oppgavene. Ha en fartsfylt dag på fjorden, er dere heldige får dere kanskje se havørn, sel eller hval. Hva med et Mordmysterie før middag i den gamle Festningen. Avslutt kvelden med en morsom musikk-quiz eller kanskje underholdning av Marian Aas Hansen.

Vi hjelper dere med å finne den perfekte aktiviteten for deres arrangement.Bordoppstilling


Skole
150
Kino
200
Bankett
200
Hestesko
40