Fasaden av Gloppen Hotell
Sandane ved Nordfjord

Gloppen Hotell

Bestill nå
Fra kr 1 445

Å bli traktert med kortreiste delikatesser


Gloppen Hotell er prisbelønt for sin solide satsing på lokalmat med eget produksjonskjøkken i bakhagen. Ligger langs Nordfjorden i hjertet av Sogn og Fjordane. Lett tilgjengelig fra Oslo med egen flyplass på Sandane.

Hotellet har vært i drift siden 1866 og har hatt laksefiskere som sitt hovedfokus gjennom historien.

Foruten det vakre fjordlandskapet, er det i dag lokalmaten som trekker gjester fra fjern og nær. 16 lokale bønder leverer  sine produkter og råvarer til hotellet. De mottar hele dyr, fisk, grønnsaker, urter og frukt. Hotellet har vunnet flere priser for denne satsingen, blant annet Ganefart 2010, Norges beste spisested langs veien.

Hotellet har også et av regionens største aktivitetstilbud for konferansegjester og grupper med tallrike opplevelser rundt moro med mat og lek i naturen.

Velkommen til Gloppen Hotell.

Telefon +47 57 86 53 33
Adresse

Sørstrandsveien 16
6823 Sandane

Foto. Dagrun Reiakvam

Sidan 2013 har brørne Preben og Dag Håkon vore det stolte vertskap. Preben vart i 2013 landets yngste hotellsjef som 23 åring. Allereie året etter vant han prisen Helt Sjef. Preben har trass sin unge alder allereie lang erfaring som kokk med souss-sjefstilling på både Dr. Holms Hotell og berømte Engø Gård på rullebladet. Yngstebror Dag Håkon har også utdanna seg som kokk og hatt lærlingstida si på Spisekroken i Bergen.