Hos oss er det alltid duket for fest


Fra historisk eleganse i Sveitservillaen til røffe trekonstruksjoner i Operalåven – vi skreddersyr ditt selskap ned til minste detalj.

Enhver spesiell anledning fortjener en vakker ramme. Om selskapet skal romme ti eller hundre, kan våre lokaler være med å sette den riktige stemningen. Nøkkelen ligger i en intim atmosfære, gode matopplevelser og en profesjonell stab som sørger for at alt går på skinner.

Sveitservillaen er stedet for de små selskapene. Med vakre detaljer fra gulv til tak, skapes en høytidelig stemning i 1890-tallsstil. Bordene i spisestua dekkes stilfullt med hvit damask, mens gamlekjøkkenet gir en lun ramme rundt velkomstdrinken eller kaffen. Fra spisestua kan man spasere rett ut i den vakre prydhagen – der man kan nyte et glass eller to -  omgitt av blomstrende frukttrær og roser. Perfekt for sommerlige mottakelser.

I Operalåven brukes både Konsertsalen og Operasalen som selskapslokaler, med plass til over hundre personer i hver av salene. Låven står i sterk kontrast til sveitservillaen – med røffe trekonstruksjoner og høyt under taket. I tunet står det stolte tuntreet av lind som innbyr til selskapelig mingling om sommeren – gjerne supplert med bobler og fingermat.

På Åmot Operagard er det alltid duket for fest.

Bryllupspakker