Fasade Camillas Hus
Oslo

Camillas Hus

Bestill nå
Fra kr 1 990

Å bo komfortabelt og tilbaketrukket, midt i storbyen


Like bak Slottet finner du Camillas Hus, et av Norges aller minste og mest særpregede hotell. I sveitservillaen fra 1845 lever historiske detaljer og moderne luksus og komfort side om side.

Camillas Hus er et nytt førsteklasses boutique hotel, beliggende i Parkveien like bak slottet - i et av Oslo mest attraktive strøk. Herfra kan du gjøre det meste av Oslo i gåavstand fra hotellet, enten det være seg museer, utstillinger, Vigelandsparken, Aker Brygge og Karl Johansgate.

Hotellet holder til i et av Oslos eldste trehus i sveitserstil. Her var forfattteren Camilla Collett en av de første leietakerne, og har også gitt navn til hotellet. I samarbeid med Byantikvaren i Oslo har eierne konvertert bygget fra privatbolig til hotell, tatt vare på historiske detaljer og kombinert det med dagens krav til luksus og komfort.

Camillas hus består av 7 unike og rikt utstyrte rom. Alle er delikat innredet med førsteklasses senger, store og behagelige bad og komfortable møbler. Her blir man møtt i en behagelig atmosfære og med godt vertskap, noe som gjør hotellet perfekt for opphold i Oslo. Enten du er på jobbreise eller på tur med venner eller familie.

Camillas hus er et hotell med atmosfære og eleganse, som skal være et genuint hjem for våre gjester. Et sted hvor du føler deg velkommen på en helt spesiell måte, og som du kan kalle et hjem.

Telefon +47 94 85 60 15
Hjemmeside

www.camillashus.no

Adresse

Parkveien 31
0350 Oslo

Hotellvert Mario Rego ønsker deg velkommen!

Avslappende atmosfære i Camillas Hus