Møtelokaler på Engø Gård
Tjøme utenfor Oslo

Møtelokaler på Engø Gård

Et sted å trekke seg tilbake


Engø Gård Hotel & Restaurant ligger i naturskjønne omgivelser på Tjøme i Vestfold - kun en og halv times kjøring fra Oslo. Beliggenheten, landskapet, de særpregede bygningene og atmosfæren utgjør en helhet med en egenart som må oppleves. Året rundt finner gjester fred og ro i denne godt bevarte idyllen, der sporene etter fortidens pensjonat gir gården en umiskjennelig stil og atmosfære av elegant nostalgi.

Engø Gård tilbyr topp moderne konferansefasiliteter i samspill med personlig service og atmosfære i vakre omgivelser, samt et av Norges beste kjøkken.

Å arrangere kurs og konferanse på Engø Gård er en god investering i medarbeidere og kunder. De unike omgivelsene og atmosfæren innbyr til å finne fred og ro. Tilbakemeldinger fra gjester er at dette er en perfekt ramme for å finne ro til å tenke nytt, styrke teamet, foredle kundeforhold og utvikle virksomheten videre.

Dyrebar tid brukes på kurs og møter, og Engø Gård vil gi sitt bidrag til at deres gjester reiser hjem med gode resultater, enten oppholdets hensikt er å motivere medarbeidere og/eller man skal arrangere et viktig møte, kurs eller konferanse. Uansett spiller rammene rundt oppholdet en viktig rolle. På Engø er det ingen forstyrrende elementer, men velvære, ro og god atmosfære ute og inne. Dette kombineres med personlig service, mat og drikke av høy kvalitet, samt en god seng for en god natt søvn.

Naturen og fasilitetene på Engø Gård er også et godt utgangspunkt for sosiale aktiviteter. I samarbeid med utvalgte partnere skreddersys aktiviteter for enhver anledning.

Engø Gård er en annerledes opplevelse for kunder og medarbeidere.Bordoppstilling


Skole
40
Kino
70
Bankett
Hestesko
36