Senk skuldrene og finn arbeidsro


Festningen Hotel & Resort ligger på Kongsvinger Festning med en fantastisk utsikt over Kongsvinger by og Glomma. Festningen er et av Hedmark fylkes viktigste kulturminner og et fyrtårn i reiselivssammenheng. Festningsanlegget som ble bygget på 1600- tallet, er gjennom de siste årene rehabilitert, og flere viktige historiske bygninger er satt i stand og tilrettelagt for ny bruk. På festningen finner du i dag hotell, kurs og selskapslokaler, restaurant, museum, utstillinger, historiske bygninger, minnesmerker og turstier. Det arrangeres ulike kulturelle begivenheter gjennom hele året.

Festningen Hotel & Resort har 28 hotellrom med høy standard. Flere av disse har en fantastisk utsikt. Vi har også flere suiter skulle dere ønske det lille ekstra til en spesiell anledning.

Kongsvinger Festning ligger kun en drøy time fra Oslo, og ca. 30 minutter fra Charlottenberg i Sverige. Kongsvinger Golfklubb, som er kåret til Norges beste golfbane tre år på rad, ligger kun en kort kjøretur unna.

 

Konferanse

Hos oss kan du senke skuldrene og finne arbeidsroen. Vi har flere kurs og konferanse lokaler, passende for alle grupper, og alle våre lokaler er fullt utstyrt med alle nødvendige konferansefasiliteter. Ønsker dere et avbrekk fra det faglige har vi en bred aktivitetsmeny, og vi anbefaler en guidet omvisning med museets kunnskapsrike guider.

Om sommeren benyttes i tillegg Arsenalet som er det største lokalet på festningen. Dette lokalet kan romme opptil 150 personer i kinooppsett.