Bryllup og selskapslokaler Gamlebyen Hotell
FREDRIKSTAD

Bryllup og selskapslokaler på Gamlebyen Hotell

Selskap i vakre omgivelser


Gamlebyen i Fredrikstad er et populært sted for bryllup og selskap, med en flott kirke og vakre omgivelser for den store dagen. Sammen med Gamlebyen Gjestgiveri hjelper de deg med bryllup og selskaper i flotte og historiske lokaler.

En perle i Nordens eldste festningsby

Gamlebyen Hotell Fredrikstad er en del av Det 12. kvartal, som inkluderer den ærverdige restauranten Gamlebyen Gjestgiveri, den lune puben Tamburen, og selskap- og konsertlokalet til Den Gamle Bokbyen, Teglhuset. En perfekt ramme rundt ditt neste selskap, konferanse eller event.

Hotellet har mange gode naboer, som Gamle Fredrikstad Golfklubb, med 18-hulls bane, som ligger i gåavstand. Kongstenhallen ligger like nært, der mange større arrangementer avvikles gjennom året, som Fredrikstad Cup, messer og andre større stevner. Her ligger også Kongstenbadet, et samlingssted for områdets store og små, spesielt sommerens utebassengområde.  

Mange samarbeidspartnere gjør at de kan sy sammen spennende pakker helt etter dine ønsker og behov, være seg RIB-turer, teambuilding, skjærgårdsidyll, historiske vandringer eller noe helt annet.