Kurs og konferanse

Hotel Klubben

Se kart her

Et møte med sjøutsikt


Hotel Klubben i Tønsberg ligger sentralt på bryggekanten. Beliggende kun en times kjøretur fra Oslo og 20 minutter fra Torp Lufthavn Sandefjord er hotellets konferanseavdeling et praktisk alternativ for kurs, konferanser, utstillinger, banketter, bryllup og andre sosiale sammenkomster. Hotellet kan tilby alt fra store og små konferanser, til showpakker med underholdning og middag. Med sine 12 000 kvm egner hotellet seg til alt fra familieopphold til bedriftsreiser.
Kurs og konferanse

Det er ikke rart at forretningsreisende elsker Hotel Klubben, da dette er et av Norges største konferansehotell med fantastisk sjøutsikt.

Fra vår barokke ballsal til den stjernepregede hovedsalen; vi har hele 12 000 kvadratmeter med bruksareal. Og med over 50 år med arrangering av suksessfulle tilstelninger, vet våre profesjonelle rådgivere hvordan de skal hjelpe deg å stråle.

Når du arrangerer et større arrangement, er det kun det beste som duger: vår barokke ballsal med en kapasitet på 150 personer, eller Klubben Hall med plass til 635 gjester. 

Vi har et utvalg av fem medium store møterom, for å romme alle slags foredrag,
forelesninger og seminarer. Velg fra kapasiteter på 25 til 50 personer med profesjonell lyssetting og lyd.

Hvis du er ute etter et intimt område, trenger du ikke å gå lenger enn til våre fem moderne møterom. Med en kapasitet på 8 til 12 personer, lydanlegg, projektor og whiteboards, er alt klart for presentasjoner som gjør inntrykk.

Møtekapasitet: 500
Hotellrom: 145
Torp Lufthavn Sandefjord, 20 min