Fokus på detaljer og opplevelsen


Velkommen til Lysebu, et unikt sted for møter, konferanser og selskaper. Vakkert beliggende i Holmekollen som kongsgården i eventyret ved inngangen til Nordmarka. Lysebu ble opprinnelig bygget i 1916 i tradisjonell norsk byggestil.

Innredning og miljø er i samsvar med bygningens opprinnelig egenart, slik har Lysebu beholdt sitt preg av å være en storgård. Eiendommens størrelse og beliggenhet understreker også dette, og gir en enestående mulighet for natur- og friluftsopplevelser.

Det tar ikke mange minuttene. Likevel gjennomgår man en mental forandring i løpet av turen oppover i Holmenkollen. Kanskje er det fordi man bokstavelig talt legger byen og dagliglivet under seg. Så når man stiger inn på tunet på Lysebu, er det bare å trekke inn den friske luften og gjøre seg klar for dagens arbeid. Innenfor dørene blir roen tilført puls og energi fra andre gjester, og vår allestedsnærværende betjening.

Lysebu er utviklet til det ypperste når det gjelder kvalitet, bekvemmelighet og estetikk. Et gjennomført fokus på detaljer skaper den helheten som gjør Lysebu til Lysebu. Den kan ikke beskrives. Den må oppleves. Vi gleder oss til å dele opplevelsene med deg!