Møtelokaler hos Reenskaug Hotel
Reenskaug Hotell

Møtelokaler på Reenskaug Hotell

Et møtested der du trives


Det tekniske ved et kursarrangement er bare halve produktet!

Våre møtelokaler er lyse og trivelige med alt nødvendig teknisk utstyr. Atmosfære og personlig service er viktig for oss. Fordi vi er små, målt i antall rom, blir du ikke et nummer i rekken. Hos oss skal du trives hele tiden.  Reenskaug Hotel passer ypperlig for små og mellomstore grupper.

Trenger dere et avbrekk fra det faglige?

Vi tilbyr diverse spennende og morsomme aktiviteter både til lands og til vanns. I samarbeid med vårt søsterhotell Oscarsborg Hotel & Resort kan dere også nyte middagen i historiske omgivelser, gjerne kombinert med en guidet tur på festningen. Vi skreddersyr deres arrangement!

Aktiviteter

Ønsker dere ett avbrekk fra det faglige? Eller noe litt utenom det vanlige for dine gjester?

Vi har en bred aktivitetsmeny med morsomme og utfordrende oppgaver som passer for alle aldersgrupper. Mange av våre aktiviteter er også ypperlige som team-building, der det kreves samarbeid og kreativitet for å mestre oppgavene. Start dagen med yoga i Badeparken. Ha en fartsfylt dag på fjorden, er dere heldige får dere kanskje se havørn, sel eller hval. Avslutt kvelden med en morsom musikk-quiz eller kanskje underholdning av Marian Aas Hansen. Vi hjelper dere med å finne den perfekte aktiviteten for deres arrangement.Bordoppstilling


Skole
60
Kino
80
Bankett
150
Hestesko
28