Fasade på Refsnes Gods
Moss utenfor Oslo

Hotell Refsnes Gods

Å la seg inspirere av mat, vin og kunst


Refsnes Gods var opprinnelig en lystgård og flittig brukt til selskap og rekreasjon. Mange celebre gjester har besøkt Refsnes Gods opp gjennom årene: Edvard Munch, Hans Gude, kong Oscar II og Camilla Collett for å nevne noen.

Den særpregede hovedbygningen med sine to tårn ligger kun et steinkast fra Oslofjorden, og hotellet har egen gjestebrygge. Refsnes Gods er spesielt godt kjent for sitt kjøkken og sin velfylte vinkjeller.

I tillegg er Refsnes Gods samtidskunsthotell med sin unike samling på rundt 400 originale verk. Kunsten pryder alle gjesteværelser og fellesarealer. Hit kommer våre gjester for å nyte mat og drikke og kunne ha tid til hverandre, for å slappe av og for å la seg inspirere av kunsten.

Telefon +47 69 27 83 00
Hjemmeside

www.refsnesgods.no

Adresse

Godset 5
1518 Moss

I omkring 200 år har gjestfriheten sittet i høysetet på Refsnes, som helt siden i 1770-årene har vært i sentrum for selskapeligheten i distriktet. Siden 1998 har familien Salbuvik drevet Refsnes Gods med en ambisjon om å føre tradisjonene videre. Gunn Salbuvik ønsker deg velkommen sammen med staben.

Vinkjelleren på Refsnes Gods er fylt med godsaker