Bryllup på Refsnes Gods
Refsnes Gods

Bryllup og selskapslokaler på Refsnes Gods

Hos oss er det alltid duket for fest


Hold festen på Villa Åmot – og den vil aldri bli glemt. Fra historisk eleganse i Sveitservillaen til røffe trekonstruksjoner i Operalåven – vi skreddersyr ditt selskap ned til minste detalj.

Enhver spesiell anledning fortjener en vakker ramme. Om selskapet skal romme ti eller hundre, kan våre lokaler være med å sette den riktige stemningen. Nøkkelen ligger i en intim atmosfære, gode matopplevelser og en profesjonell stab som sørger for at alt går på skinner.

Den største dagen i ens liv overlater man ikke til tilfeldighetene

Sveitservillaen er stedet for de små selskapene. Med vakre detaljer fra gulv til tak, skapes en høytidelig stemning i 1890-tallsstil. Bordene i spisestua dekkes stilfullt med hvit damask, mens gamlekjøkkenet gir en lun ramme rundt velkomstdrinken eller kaffen. Fra spisestua kan man spasere rett ut i den vakre prydhagen – der man kan nyte et glass eller to -  omgitt av blomstrende frukttrær og roser. Perfekt for sommerlige mottakelser.

I Operalåven brukes både Konsertsalen og Operasalen som selskapslokaler, med plass til over hundre personer i hver av salene. Låven står i sterk kontrast til sveitservillaen – med røffe trekonstruksjoner og høyt under taket. I tunet står det stolte tuntreet av lind som innbyr til selskapelig mingling om sommeren – gjerne supplert med bobler og fingermat. 

 Bordoppstilling


Skole
75
Kino
100
Bankett
90
Hestesko
55

Forespørsel selskapslokaler


Overnatting?
Dersom stedet er fullbooket ønsker jeg tilbud fra andre steder i samme region