Kurs og konferanse

Hotell Refsnes Gods

Se kart her

Kurs og konferanse


Hotell Refsnes Gods er et idyllisk møtested. Her blir dere inspirert av mat, vin og kunst. Den særpregede hovedbygningen med sine to tårn ligger kun et steinkast fra Oslofjorden, og hotellet har egen gjestebrygge. Refsnes Gods er spesielt godt kjent for sitt kjøkken og sin velfylte vinkjeller. I tillegg er Refsnes Gods samtidskunsthotell med sin unike samling på rundt 400 originale verk. Kunsten pryder alle gjesteværelser og fellesarealer.
Hotel Refsnes Gods gir en herskapelig ramme rundt deres neste kurs og konferanse

På Refsnes Gods er det rundt 400 originale verk av både ny- og veletablerte kunstnere. Hotellets intime Restaurant Munch er kjent for personlig service og et særdeles godt kjøkken. Vinkartet på Refsnes Gods ble tildelt Best Award of Excellence i 2008, kåret av Wine Spectator. Vinkjelleren med sine tykke gråsteinsvegger, levende lys og flere tusen flasker vin, skaper en unik atmosfære for mindre selskaper eller for en vandring i vinens verden kombinert med prøvesmaking.

Mange kommer hit for å nyte roen, men her finnes også mange aktiviteter dersom man ønsker det. Hva med en kunstomvisning av den unike samlingen av nordisk samtidskunst? Eller en privat vinsmaking i den premierte vinkjelleren?

  • Kunst

    Over 400 kunstverk er utplassert på hotellrom og i fellesarealer.

  • Vinkjeller

    Refsnes Gods vinkjeller er særlig kjent for sin Bordeaux-samling.

  • Kulinarisk opplevelse

    Hotell Refsnes Gods har høy kvalitet på både mat og vin.

Møterom

Hotellet kan by på 9 ulike møterom tilrettelagt for ditt møte. 

Det største møterommet, Møterom AB er på 115 kvm med egen utgang og har 5 store vinduer. Rommet er utsmykket med 6 store fotografiske kunstverk av Steinar Christensen.

Kapasitet: 100 personer i kino, U-bord 55 og klasserom 75 personer.

Bjørneboe 
ligger i 2. etasje og har egen balkong med vakker utsikt over hagen og fjorden. Rommet er på 52 kvm og tar 30 personer i kino.

Hotellet byr også på mindre styrerom, som blant annet Frandsen - med vakker utsikt mot Oslofjorden. 

Møtekapasitet: 100
Hotellrom: 61
Oslo lufthavn, Gardermoen 110 km
Ulike aktiviteter
Kokketeater
Vinsmaking