Idyllisk møtested ved Oslofjorden


På Refsnes Gods har vi lang erfaring som vertskap for konferanser, og tilpasser arrangementet etter dine ønsker. Alle møterom har naturlig dagslys og er utstyrt med moderne audiovisuelt utstyr, og vi har selvsagt også gratis parkering.

Ønsker du et avbrekk i det faglige opplegget? Vi skreddersyr gjerne et spennende arrangement for kunder eller ansatte. Våre team-building og kick-off aktiviteter spenner fra sjø- og utendørsopplevelser, vi har egen brygge bare 150 m fra hotellet, til kulturelle og kulinariske høydepunkter.

Idyllisk beliggenhet like ved Oslofjorden, knappe 45 minutter med tog eller bli fra Oslo. 15 km fra Rygge flyplass og 110 km fra Gardermoen, hvor det er direkte flybuss til/fra.  Med 61 rom og konferanselokaler for inntil 100 personer, er Refsnes Gods ypperlig for små og mellomstore møter og konferanser. Vår Kongesal er en flott ramme for middager for større grupper som ønsker eget lokale. For grupper inntil 20 personer er en middag i vinkjelleren vår en unik opplevelse.